ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

«Μπαλάκι» οι ευθύνες από κυβέρνηση και «Αττική Οδό» για το χάος

Να κρυφτούν οι ευθύνες είναι, όπως πάντα, το πρώτο μέλημα της κυβέρνησης, αλλά και της εταιρείας «Αττική Οδός» για το χάος και την ασύλληπτη ταλαιπωρία οδηγών και επιβατών που επί ώρες είναι εγκλωβισμένοι!

 

Η κυβέρνηση κατηγορεί την «Αττική Οδό», για την οποία υποστηρίζει ότι παρά τις δεσμεύσεις της δεν μπόρεσε να κρατήσει ανοικτό το δρόμο και ζήτησε να διερευνηθούν οι ευθύνες της. Φυσικά, ούτε κουβέντα για τις κυβερνητικές ευθύνες κατά την ενημέρωση των κυβερνητικών παραγόντων της Πολιτικής Προστασίας όχι μόνο για την Αττική Οδό, αλλά και για τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αττικής και τις διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

 

Από την πλευρά της η χρυσοπληρωμένη «Αττική Οδός» προσπαθεί και αυτή να κρύψεις τις ευθύνες της. Ούτε λίγο ούτε πολύ πετάει το μπαλάκι στους οδηγούς και ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα προέκυψε διότι κυκλοφορούσαν νταλίκες που δίπλωσαν και έκοψαν την κίνηση και στα δυο ρεύματα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτάσουν τα εκχιονιστικά.

 

Κατά τα λοιπά, η κυβέρνηση προσπαθεί ξανά να κρύψει τις ευθύνες της πίσω από τα γνωστά επιχειρήματα για «ακραία καιρικά φαινόμενα», «αντίξοες καιρικές συνθήκες», «πρωτόγνωρες διαστάσεις κακοκαιρίας». αν και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν είχαν πριν μέρες προβλεφθεί και ήταν αναμενόμενες. Είναι προφανές πως η κυβέρνηση θέλει να κρύψει τις δικές της ευθύνες για τα τεράστια προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.

 

Όλα αυτά όταν πριν από τρεις μέρες διαβεβαίωνε για την «ετοιμότητα όλων των συναρμόδιων φορέων για την άμεση επέμβασή τους σε περίπτωση ανάγκης εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών».

 

Κατόπιν εορτής και μεγάλης ταλαιπωρίας ωρών η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως ξεκινά επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία, προκειμένου να προσεγγίσουν τους ταλαιπωρημένους οδηγούς για να τους απεγκλωβίσουν.

 

Επιπλέον, ο υπουργός κάλεσε τους πολίτες να χρησιμοποιούν το 112 για οποιοδήποτε πρόβλημα και πρόσθεσε ότι διασφαλίστηκε η ομαλή λειτουργία της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας αφού «οι αυτοκινητόδρομοι παραμένουν ανοικτοί» και αφού «μπορέσαμε και κρατήσαμε τη χώρα λειτουργική».

 

Για «μικροπροβλήματα» με την ηλεκτροδότηση που αντιμετωπίζονται έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Α. Μάνος, την ώρα που οι κάτοικοι της Εύβοιας δοκιμάζονται από το δριμύ ψύχος. Όπως είπε, υπάρχουν 1.000 μικροβλάβες και βλάβες σε 40 γραμμές μέσης τάσης.

 

Τέλος, ο Λ. Οικονόμου ενημέρωσε πως όσοι πολίτες πρέπει να μεταβούν σε νοσοκομεία, αντί να μεταβούν με ιδία μέσα, μπορούν να επικοινωνούν με την Αστυνομία ή την Πυροσβεστική ούτως ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια.

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies