Uncategorized

Μ Π Λ Ε LIVE ! ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε.Φάρις στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2022 παρουσιάζουν το συγκρότημα ΜΠΛΕ.
Οι ΜΠΛΕ για μία και μοναδική εμφάνιση στην προκυμαία της Καλαμάτας στις 21.00 την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 !

Το συγκρότημα των ΜΠΛΕ δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwomanΤζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία σε κάθε συναυλία!

Mε επτά albums και ένα διπλό bestoff στο ενεργητικό τους, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ακούστε live αγαπημένα τραγούδια μεταξύ των οποίων τα “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”… και πολλά ακόμη με έναν δυναμικό μα και συνάμα διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχετε συνηθίσει. Επίσης στην συναυλία θα ακουστούν : η μεγάλη τους επιτυχία «Σ’ αγάπησα κρυφά»

(που αφορά στον κρυφό έρωτα που αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει την σύγκρουση των συναισθημάτων, και την απελπισία του ανεκπλήρωτου) αλλά συνάμα και το τελευταίο τους single με τίτλο “Ούτε μαζί, ούτε μακριά”


(ηχογραφήθηκε με την συμμετοχή του GeorgesPerin), σε μουσική και επιμέλεια παραγωγής του ιδρυτή των ΜΠΛΕ, Γιώργου Παπαποστόλου και σε στίχους, όπως πάντα, του Γιώργου Παρώδη(ένα τραγούδι που μιλάει για τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη και τις τόσο όμορφες αλλά συχνά υπερβολικά δύσκολες και περίπλοκες ανθρώπινες σχέσεις).

ΜΠΛΕ, ένα συγκρότημα που εδώ και 25 χρόνια πειραματίζεται, δημιουργεί και τολμά διαφορετικές ιδέες και συνεργασίες, διατηρώντας μία συνολική αισθητική ήχου και εικόνας.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 στις 21.00, οι ΜΠΛΕ live στην Προκυμαία της Καλαμάτας.
Μην το χάσετε!

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεσσήνης

admin2020

Αυτοψία στο έργο της Ασφαλτόστρωσης Τ.Κ. Φενεού-Φράγμα Λίμνης Δόξα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies