UncategorizedΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΜεσσηνίας

Νέες αφίξεις στο Poseidon ocean view κατευθείαν από την Αμερική!!

Κατευθείαν από την Αμερική, επιλεγμένο rib-eye (prime cut USDA high quality hormone free )  , ένα από τα πιο εκλεκτά κρέατα  στις ΗΠΑ, που είναι  η τρυφερή καρδιά της σπαλομπριζόλας,  η καλύτερη εναλλακτική στο μοσχαρίσιο φιλέτο ή το μπροστινό φιλέτο όπως λέγεται.

Το (prime cut USDA high quality hormone free ) ήρθε χθες Παρασκευή αεροπορικώς από την Αμερική από επιλεγμένη φάρμα από το Λας Βέγκας της Νεβάδας για να ενισχύσει ήδη το υψηλό σε επίπεδο Teka out Street Food Menu

Αυτό είναι το ribeye για τους Αγγλόφωνους, το entrecôte για τους Γαλλόφωνους, το μάτι ή καρδιά για εμάς τους Ελληνες.

Θεωρείται το πιο γευστικό και μαλακό κομμάτι κρέατος γιατί έχει περισσότερο ενδομυϊκό λίπος για να το ποτίσει όσο ψήνεται.

Αυτό ακριβώς το εκλεκτό κρέας, ελεύθερο από ορμόνες, προμηθεύτηκε o Βραβευόμενος Chef Demetios Pylioths για να καταπλήξει ακόμα μία φορά το κοινό της Καλαμάτας και το ευρύτερο κοινό.

Για τα μέτρα φαγητού στο Poseidon ocean view Καλαμάτας, οι λέξεις “τρυφερή” και “νόστιμη” έχουν υψηλή προτεραιότητα. Όλα τα πράγματα δεν κάνουν για όλα και η “καρδιά” προορίζεται πάντα για αυτούς που σεβόμαστε και αγαπάμε: Τους πελάτες μας.

Μπορείτε να δείτε το take away out μενού poseidon kalamata.com και να κάνετε την παραγγελία σας 2721 0 25 590 ή μέσω online
Ο Μεσσήνιος Βραβευόμενος Chef Demetios Pylioths έχει επιλέξει και στα δύο εστιατόρια του Miami Beach και Καλαμάτα να δίνει στους πελάτες του ότι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο!!!

https://poseidonkalamata.com/menu

Σχετικές αναρτήσεις

ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

admin2020

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies