ΑργολίδοςΕιδησούλεςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ναύπλιο: Μαζική συμμετοχή στο φεστιβάλ της ΚΝΕ

Με μαζικότητα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στο Ναύπλιο στο πάρκο Κολοκοτρώνη οι εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», με σύνθημα «Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για “το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” – Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα».

Εκ μέρους του ΤΣ Αργολίδας της ΚΝΕ χαιρετισμό απεύθυνε η γραμματέας του, Νέλλη Ρέππα, ανοίγοντας τις εκδηλώσεις, ενώ ακολούθησε, μουσικό – αφηγηματικό αφιέρωμα από μέλη και φίλους της ΚΝΕ για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου, που αναφερόμενος στο σύνολο των πολιτικών εξελίξεων, κάλεσε τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία του, σε συμπόρευση με το Κόμμα στους αγώνες του σήμερα, αλλά και στις κάλπες όποτε και αν αυτές στηθούν.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μεγάλο λαϊκό γλέντι από το συγκρότημα «3 και μία» της περιοχής, με έντεχνα, λαϊκά και νησιώτικα τραγούδια, μέχρι αργά και με μεγάλο κέφι.

Στον χώρο λειτούργησε έκθεση των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής», ενώ το δικό τους ξεχωριστό «παρών» έδωσαν οι μικροί φίλοι του «Κόκκινου Αερόστατου», με τις δραστηριότητές τους. Λειτούργησαν τέλος, νεανικά στέκια, καθώς και έκθεση με θέμα «Μία σωστή πλευρά έχει η ιστορία, την πάλη των λαών κόντρα στην αδικία!».

Σχετικές αναρτήσεις

Εορτασμός της Ημέρας της Ευρώπης | Δημήτρης Πτωχός προς μαθητές: «Είμαστε δίπλα σας για να αναζητήσετε όσα μπορείτε να κάνετε εδώ, στην Πελοπόννησο, στην Ευρώπη»

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

admin2020

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies