Μεσσηνίας

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1452 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος με αφορμή την διευκρινιστική εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, η οποία προβλέπει ότι οι συνταξιούχοι εκτός ΟΓΑ που έχουν αγροτικό εισόδημα θα πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές τουλάχιστον 121 ευρώ το μήνα δήλωσε:
Το Άρθρο 27 του Ν.4670/28-02-2020 το οποιο προβλέπει μείωση των συντάξεων και καταβολή ασφαλιστικών εισφορών από τους συνταξιούχους εκτός ΟΓΑ που έχουν αγροτικό εισόδημαείναι απαράδεκτη και πρέπει να καταργηθεί τώρα.
Η ρύθμιση αυτή στερείται κάθε λογικής και αίσθησης δικαιοσύνης. Ιδιαίτερα μάλιστα οι υποπεριπτώσεις (β1,2,3,4)του άρθρου 27 οι οποιεςοριζουνοτι”οι συνταξιούχοι που έχουν αγροτικό εισόδημα θα πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές τουλάχιστον 121 ευρώ το μήνα”,δηλαδή 1.452 ευρώ το χρόνο!!! ! είναι εντελώς απαράδεκτες και χωρίς ίχνος λογικής .
Δηλαδή κατά τους φωστήρες της κυβέρνησης ενας συνταξιούχος που έχει μια καλή περιουσία με ελιές και παίρνει 1000 ευρώ επιδότηση και πουλάει και 500 κιλά λάδι ,αραεχει έσοδα 2000 ευρώ πρεπει να πληρώνει κεφαλικό φόρο 1500 ευρώ !!! Αναρωτήθηκαν οι φοβεροί κυβερνητικοί εγκέφαλοι ότι αυτός ο ανθρωπος δεν θα εχει τη δυνατότητα όχι να καλιεργήσει το χωράφι του αλλά ούτε να πληρώσει ένα τρακτέρ με καταστροφέα για να το καθαρίσει για να μην πιάσει φωτιά .
Εκτός και εάν στόχο τους είναι να μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε την μικρή μας πατρική περιουσία, ή να την ξεπουλήσουμε αντί πινακίου φακής
στους μελλοντικούς μεγαλογαιοκτήμονες.
Απαιτούμε εδώ και τώρα να φέρει η κυβέρνηση τροπολογία , να την εντάξει σε μια Π.Ν.Π., και να καταργήσει το απαράδεκτο Άρθρο 27 του Ν.4670/28-02-2020και ιδιαίτερα τις υποπεριπτώσεις (β1,2,3,4).
Καλούμε όλους τους βουλευτές, το Περιφερειακό Συμβούλιο, τον Περιφερειάρχη και την ΕΝΠΕ να απαιτήσουμε την άμεση κατάργηση του απαράδεκτου αυτού άρθρου.
Υ.Γ.Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ΜΜΕ και ενημερωθήκαμε διότι ουδείς βουλευτής είχε πάρει χαμπάρι το απαράδεκτο αυτό άρθρο!!!

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies