ΕΛΛΑΔΑΚοινωνικά

Νεκροί δύο Έλληνες και έξι τραυματίες από βομβαρδισμούς στο χωριό Σαρτανά Βίντεο

Τον βομβαρδισμό αμάχων από ρωσικό αεροσκάφος στα περίχωρα του χωριού Σαρτανά νωρίτερα σήμερα, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ομογενών, καθώς και τον τραυματισμό άλλων έξι, μεταξύ των οποίων και ενός παιδιού, καταδικάζει απερίφραστα το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι με εντολή του Νίκου Δένδια, ο γενικός γραμματέας πραγματοποίησε τηλεφωνικά έντονο διάβημα διαμαρτυρίας στον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ: “Η Ελλάδα εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει απερίφραστα τον βομβαρδισμό αμάχων από ρωσικό αεροσκάφος στα περίχωρα του χωριού Σαρτανά νωρίτερα σήμερα, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ομογενών, καθώς και τον τραυματισμό άλλων έξι, μεταξύ των οποίων και ενός παιδιού.

Σχετικές αναρτήσεις

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Καταρρέουν οι μύθοι για τις ΑΠΕ. Χτύπησε κόκκινο η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ.

admin2020

ΤΕΤΑΡΤΗ 1Η ΜΑΗ –ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies