Διεθνή

Ντάλας: Συγκρούστηκαν στον αέρα δύο αεροπλάνα – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Οι θεατές του σόου Wings Over Dallas έζησαν σκηνές τρόμου καθώς τα συντρίμμια των δύο αεροσκαφών έπεσαν σε αυτοκινητόδρομο και ανεφλέγησαν

Σύνταξη
Γεωργία Παμπουχίδου

Τραγωδία σημειώθηκε σε αεροπορική επίδειξη στο Ντάλας όταν δύο μικρά αεροπλάνα συγκρούστηκαν στον αέρα με τους θεατές να γίνονται μάρτυρες του φοβερού αυτού δυστυχήματος.

Βίντεο δείχνει ένα βομβαρδιστικό B-17 της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου να κατευθύνεται προς την πορεία πτήσης ενός πολύ μικρότερου αεροπλάνου, πάνω από το Dallas Executive Airport το απόγευμα του Σαββάτου.

Το Wings Over Dallas είναι μια επίδειξη αεροσκαφών που φιλοξενείται από την Commemorative Air Force, μια οργάνωση που ειδικεύεται στη διατήρηση αεροσκαφών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία εδρεύει στο αεροδρόμιο Red Bird.

Οι θεατές του σόου έζησαν σκηνές τρόμου καθώς τα συντρίμμια των δύο αεροσκαφών έπεσαν σε αυτοκινητόδρομο και ανεφλέγησαν.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό πόσοι επέβαιναν στα δύο αεροσκάφη τα οποία ήταν ένα Boeing B-17 Flying Fortress και ένα Bell P-63 Kingcobra. O αυτοκινητόδρομος 67 στο Τέξας έχει παραμείνει κλειστός και η πυροσβεστική βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας.

Τόσο η FAA όσο και η Εθνική Επιτροπή Ασφάλειας των Μεταφορών (NTSB) διέταξαν έρευνα για τα αίτια της σύγκρουσης των δύο αεροσκαφών και τα μέτρα ασφαλείας στην επίδειξη.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεστ DNA ανιχνεύει 18 καρκίνους σε πρώιμο στάδιο

tiresias tiresias

Βόρεια Κορέα: Έτοιμη να δεχτεί τους πρώτους τουρίστες από το 2020

tiresias tiresias

Αρνείται τις κατηγορίες για γενοκτονία το Ισραήλ παρά τα αναμφισβήτητα στοιχεία

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies