UncategorizedΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις τόσο στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Παμίσου όσο και στο αντίστοιχο παιδικό.

Η διάθεση των παικτών είναι εξαιρετική αφού προέρχονται από μία αξιοθαύμαστη πορεία στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας, το οποίο και κατέκτησαν με αποτέλεσμα φέτος να αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Το νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ της ιστορικής ομάδας,  μέσα σε τρία χρόνια από την ίδρυσή του κατάφερε όχι μόνο να δικαιώσει τους ιδρυτές του, αλλά και να πρωταγωνιστήσει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Βασικό πλεονέκτημα της ομάδας του Παμίσου είναι η ομοιογένεια των παικτών και η κοινή τους διάθεση να χαίρονται κάθε παιχνίδι στα πλαίσια της πραγματικής έννοια του αθλητισμού.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η ομάδα αναμένει την εγγραφή όσων περισσότερων παιδιών στο παιδικό τμήμα και για τον λόγο αυτό οι εγγραφές συνεχίζονται και είναι δωρεάν.

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies