ΕιδησούλεςΜεσσηνίας

Ξεκατίνιασμα στον Δήμο Μεσσήνης ή άρχισαν τα όργανα;

Οι πρωτάκουστες σε πανελλήνιο επίπεδο κατηγορίες του απερχόμενου Προέδρου της ΔΕΥΑΜ Μεσσήνης Νίκο Χριστοφιλόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες ο νυν δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος μηχανεύτηκε τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να πληρώνει λιγότερα χρήματα για την ύδρευση του σε σχέση με τους υπόλοιπους δημότες του δήμου, έχουν προκαλέσει στους δημότες κατάπληξη και εφόσον αληθεύουν, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη απαξίωση του δημάρχου Μεσσήνης.

Οι καταγγελίες του απελθόντος Προέδρου της εταιρείας ύδρευσης αποχέτευσης του δήμου Μεσσήνης, εκτός του ότι δεν έτυχαν μέχρι στιγμής απαντήσεως από τον Γιώργο Αθανασόπουλο, δημιουργούν εύλογα ερωτήματα για την ορθότητα και χρηστότητα της διαχείρισης πού γίνεται και στον Δήμο της Μεσσήνης.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο απελθών πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ ήταν προσωπική επιλογή του παρόντος Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου, ο οποίος μέχρι και την ημερομηνία συζητήσεως της αντικατάστασης του κ. Χριστοφιλόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο, τον περιέβαλε με εμπιστοσύνη και είχε εκφραστεί θετικά για το έργο του στην εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά από τις παραπάνω καταγγελίες, οι οποίες συνοδεύτηκαν και από προσκομιδή του επίμαχου λογαριασμού ύδρευσης, είναι τουλάχιστον εκρηκτική για τον δήμαρχο Μεσσήνης, ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό από αυτό που περιέγραψε ο πρώην πλέον πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ.

Και είναι εκρηκτική η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί διότι όπως πολύ καλά Ξέρουμε όλοι, στην Μεσσήνη το νερό είναι πολύ ακριβό σε σχέση με τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας ακόμα και πόλεις οι οποίες έχουν πολύ υψηλότερο εισόδημα σε σχέση με την Μεσσήνη.

Το να προσπαθεί και να καταφέρνει λόγω του αξιώματος του ο δήμαρχος μιας πόλης με ακριβό λογαριασμού ύδρευσης – αποχέτευσης, να πληρώνει λιγότερα από τους υπόλοιπους δημότες, είναι τουλάχιστον ανήθικο και χρησιμοποιούμε τη λέξη αυτή με την αρχαιοελληνική της σημασία.

Είναι γεγονός ότι από τέτοιου είδους αποκάλυψη σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα οδηγούσε στην άμεση παραίτηση του δημάρχου ή του υπουργού ή ακόμα και του Πρωθυπουργού.

Όπως φαίνεται όμως, οι ευαισθησίες του κ. Γιώργου Αθανασόπουλου υπάρχουν μόνο για τους πολιτικούς του αντιπάλους και όχι για τον ίδιον, γεγονός πολύ λυπηρό για τον Δήμο και τους δημότες της Μεσσήνης.

Πάντως, δεν ευχόμαστε στις επικείμενες στον αντιδημάρχων να υπάρξουν παρόμοιες οι όμοιες καταγγελίες όπως αυτές του κ. Χριστοφιλοπούλου, γιατί τότε δεν θα μιλάμε Απλώς για εκμετάλλευση του αξιώματος αλλά ίσως για κάτι παραπάνω…

Σχετικές αναρτήσεις

Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοίκησης της 120 ΠΕΑ

admin2020

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies