ΔιεθνήΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Ξεφεύγει κι άλλο η Άγκυρα μετά τις δηλώσεις Στόλτενμπεργκ: Η Ελλάδα κακώς έχει στρατό στο Καστελόριζο

Μετά τις δηλώσεις του γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ “Προτρέπουμε την Ελλάδα και την Τουρκία να λύσουν τις διαφορές τους στο Αιγαίο με πνεύμα εμπιστοσύνης και συμμαχικής αλληλεγγύης. Αυτό σημαίνει αυτοσυγκράτηση, μετριοπάθεια και αποχή από κάθε ενέργεια ή ρητορική που θα μπορούσε να κλιμακώσει την κατάσταση”, η Άγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις, έχοντας για μια ακόμα φορά τις πλάτες των «συμμάχων».

Ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν, μιλώντας στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του AKP, είπε ότι κακώς δεν είναι αποστρατιωτικοποιημένο το Καστελόριζο. Υποστήριξε ότι η Ελλάδα κάνει προπαγάνδα κατά της Τουρκίας, εμπλέκει συνεχώς τρίτες χώρες. Κακώς οι Έλληνες θεωρούν απειλή την «Γαλάζια Πατρίδα», είπε.

Ο Τσελίκ είναι αυτός που από την στρατιωτική άσκηση «EFES 2022», παρουσία της «αφρόκρεμας» των «συμμάχων» του ΝΑΤΟ, έγραψε προκλητικά: «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ».

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies