ΚοινωνικάΛακωνίας

Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: Σκότωσε με καραμπίνα τη γυναίκα του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μάνη από το έγκλημα που σημειώθηκε στον Πύργο Διρού. Θύμα μια 44χρονη γυναίκα, την οποία φέρεται να πυροβόλησε ο σύζυγός της. Άγνωστη η αιτία της δολοφονίας.

Σοκ προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (22/11) στην Μάνη. Άνδρας ηλικίας 44 ετών – όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ – πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με το flynews.gr, σημειώθηκε περίπου στις 22:0 το βράδυ, στον Πύργο Διρού Μάνης. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.

Ο 44χρονος συνελήφθη, ενώ οι Αρχές βρίσκονται από τη νύχτα στον τόπο εγκλήματος και διερευνούν την υπόθεση.

Τι αναφέρει η αστυνομία σε επίσημη ενημέρωση:

Συνελήφθη 44χρονος για ανθρωποκτονία στη Λακωνία

Συνελήφθη, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 44χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 44χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 44χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και -2- κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν -1- κυνηγετικό όπλο και -3- φυσίγγια.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

βίντεο Στερέωση βραχωδών πρανών στο Κάστρο Μονεμβασιάς

admin2020

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού η εκδήλωση της Ελβετικής Πρεσβείας για τον σιδηρόδρομο της Πελοποννήσου

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies