Μεσσηνίας

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Σε σχολαστική απολύμανση και απεντόμωση όλων των σχολικών μονάδων και παιδικών σταθμών προχώρησε ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, σε συνεργασία με εξειδικευμένη πιστοποιημένη εταιρεία.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν εχθές, Παρασκευή 11/09/2020 και στόχο είχαν την καταπολέμηση όλων των μικροβίων και ιών, όπως και του COVID-19, της γρίπης, του Η1Ν1 κ.α., που μπορεί να βρίσκονται στους δημόσιους χώρους.
Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, επισκεπτόμενος τις σχολικές μονάδες εξέφρασε την ικανοποίησή του, δηλώνοντας: «Συμβάλλουμε στην προσπάθεια για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, συνεχίζοντας αδιάκοπα τις απολυμάνσεις στα Δημοτικά Σχολεία και σε Δημόσιους χώρους και τηρώντας παράλληλα όλους τους προβλεπόμενους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».
Ο κ. Καρβέλας στις επισκέψεις του συνοδευόταν από τον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κωνσταντίνο Ρομπάκη, τον Αντιδήμαρχο και Προέδρο της Σχολικής Επιτροπής Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτριο Γαϊτάνη, τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτριο Σιψά, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Διονύσιο Αγγελόπουλο, καθώς και από υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies