ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΜεσσηνίαςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο ρεύμα εξόδου της Νέας Εισόδου, στην Καλαμάτα

Ολοκληρώθηκε μέσα στο προσδιορισμένο χρονοδιάγραμμα η ασφαλτόστρωση στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (νέα είσοδος) της Καλαμάτας, στο πλαίσιο της σχετικής εργολαβίας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, μετά την αποπεράτωση από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας των εργασιών αντικατάστασης τμήματος αγωγού ύδρευσης -σε μήκος 200 μέτρων, στην αρχή του ρεύματος εξόδου-, ολοκληρώθηκε και η τελική ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, από την οδό Αρτέμιδος έως τους φωτεινούς σηματοδότες, στη συμβολή της Νέας Εισόδου με την οδό Σταύρου Κωστόπουλου (δρόμο προς Διασπορά).

Κατά την εκτέλεση των εργασιών δόθηκε ιδιαίτερη μέριμνα για την εξασφάλιση της ομαλής απορροής των ομβρίων από το οδόστρωμα, καθώς και την προσαρμογή της ασφαλτόστρωσης με τα υπάρχοντα φρεάτια.

Το έργο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνολικού προϋπολογισμού 1.000.0000 ευρώ εργολαβίας με αντικείμενο την συντήρηση, βελτίως και αναβάθμιση της ασφάλειας στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας (τμήμα Καλαμάτα – Ασπρόχωμα – Μεσσήνη – Πύλος), η οποία χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και έχει ως στόχο την βελτίωση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στην Π.Ε. Μεσσηνίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κυπαρισσία

admin2020

Εγκρίθηκε το πρόγραμμα ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για 12.522 οικογένειες και 21.339 ωφελούμενα άτομα

admin2020

Άμεση κινητοποίηση της Π.Ε. Μεσσηνίας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies