UncategorizedΚορίνθου

Ολοκληρώνεται σήμερα το φεστιβάλ γέφυρες στην μαγευτική Αρχαία Κόρινθο

Με μία σειρά από άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ολοκληρώνεται σήμερα το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ γέφυρες που λαμβάνει χώρα στον ανοιχτό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου “Αναστασία Κεφάλα” στην Αρχαία Κόρινθο.

Η βραδιά Ξεκινάει στις 8:00 με μουσικό πρόγραμμα του συγκροτήματος Corinthian Cellos, που το αποτελούν o Eυγένιος Mπένσης, Χρήστος Παναγόπουλος και Λουκάς Μάλαμαδάκης.

Το ρεπερτόριο συμπεριλαμβάνει θέματα γνωστών ταινιών.

Στην συνέχεια θα υπάρξει αφιέρωμα και το Φεστιβάλ “ΓΕΦΥΡΕΣ” θα τιμήσει τους καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς του θεάτρου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Κατερίνα Χέλμη και Χάρη Ρώμα.

Τέλος, θα γίνει η απονομή των βραβείων από τα Φεστιβάλ Κινηματογράφου Δελφών και Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΓΕΦΥΡΕΣ στις ταινίες που ξεχώρισαν

θα προβληθεί η   ιταλική ταινία με τίτλο “Il diritto alla Felicita”, που θα ολοκληρώσει την ωραία βραδιά.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, θα προβληθούν ταινίες εκτός συναγωνισμού και το φεστιβάλ θα κατεβάσει την Αυλαία του υποσχόμενο ένα καλύτερο επόμενο φεστιβάλ το 2022 πάλι στην Αρχαία Κόρινθο.

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Δήμου Κορινθίων, αναφορικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies