Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο δρόμος για τους ομίλους του Champions League – Τα ζευγάρια και οι πιθανοί αντίπαλοι

Η είσοδος στους ομίλους του Champions League αποτελεί τον πρώτο μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (31/8) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και ο Ολυμπιακός έμαθε τα τέσσερα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλός του στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα ζευγάρια Μίντιλαντ-Γιουνγκ Μπόις, Ομόνοια-Ερυθρός Αστέρας, Καραμπάγκ-Μόλντε και Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ντιναμό Μπρεστ.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πάγκο της Μακάμπι βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης και μάλιστα ο Ελληνας προπονητής έχει ξεκινήσει πολύ καλά την περιπέτειά του στην τεχνική ηγεσία της ισραηλινής ομάδας, έχοντας πετύχει 4 νίκες σε 5 παιχνίδια.

Τα παιχνίδια για τον γ’ προκριματικό γύρο είναι μονά και θα πραγματοποιηθούν στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου, ενώ στα πλέι οφ του Champions League είναι διπλά τα παιχνίδια. Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 22 ή 23 Σεπτεμβρίου και οι ρεβάνς 29 ή 30 Σεπτεμβρίου.

Η κλήρωση για τα πλέι οφ θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι και ο Ολυμπιακός θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την ποιότητα, αλλά και την τεχνογνωσία από πέρσι και αναμφίβολα όλα τα φόντα για να βρεθούν εκεί που αξίζουν. Στους ομίλους του Champions League ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πηγή: filathlos.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Προκριματικός Αγώνας Τραμπολίνο 2024 ΑΘΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies