Μεσσηνίας

Ορίστηκαν σήμερα με απόφαση Δημάρχου οι αντιδήμαρχοι και ο αναπληρωτής Δημάρχου

Ορίστηκαν σήμερα Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, με απόφαση του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου οι 9 αντιδήμαρχοι (επτά έμμισθοι και δύο άμισθοι) του Δήμου Μεσσήνης με θητεία από 3-1-24 έως 31-12-24. ως εξής:

1. Τον κ. Αθανασακόπουλο Δημήτριο του Γεράσιμου, έμμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

2. Τον κ. Κοντοθανάση Σπυρίδωνα του Σταύρου, έμμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες του Τμήματος Μελετών, Επίβλεψης και Εκτέλεσης Τεχνικών Έργων και του Τμήματος Συγκοινωνιών
Κυκλοφορίας και Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και τις αρμοδιότητες του Τμήματος Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών

3. Τον κ. Ξενογιάννη Νικόλαο του Βασιλείου, έμμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και τις αρμοδιότητες του Τμήματος Κίνησης Οχημάτων και Μηχανημάτων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών.

4. Τον κ. Γαλιάτσο Δημήτριο του Νικολάου, έμμισθο Αντιδήμαρχο, και του μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες του Τμήματος Συντήρησης Υποδομών και Άμεσης Επέμβασης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και τις αρμοδιότητες του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Γεωτεχνικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Πολεοδομικών Εφαρμογών.

5. Τον κ. Τράκα Ανδρέα του Νικολάου, έμμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

6. Την κ. Τσέλιου – Μουρούφα Ελένη του Λύσανδρου, έμμισθη Αντιδήμαρχο και της μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, τις αρμοδιότητες του Τμήματος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και τις αρμοδιότητες σε θέματα Νομικών Υποθέσεων του Δήμου

7. Τον κ. Μακρή Χαράλαμπο του Κωνσταντίνου, έμμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες σε θέματα αθλητισμού του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Κοινωνικής
Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

8. Τον κ. Γεωργόπουλο Ηλία του Φωτίου, άμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και τις αρμοδιότητες του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας.

9. Τον κ. Μπεσσή Παναγιώτη του Βασιλείου, άμισθο Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζουμε τις αρμοδιότητες σε θέματα πολιτισμού του Τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Β. Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι μέλη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γ. Η ανάκληση του αντιδημάρχου είναι δυνατή μετά την πάροδο έξι (6) μηνών από τον ορισμό του, με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του Δημάρχου, για λόγους που ανάγονται στην άσκηση των καθηκόντων του.

Αναπληρωτής Δημάρχου, ο οποίος θα ασκεί

Καθήκοντα Δημάρχου όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, ορίζεται να ασκεί ως αναπληρωτής του, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Γεωργόπουλος.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

admin2020

Επίσκεψη στο 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies