ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ Δραστηριότητες για τον έναν χρόνο πανδημίας

Κάλεσμα στη νεολαία του νομού να εκφράσει τους προβληματισμούς, τις αγωνίες της, αλλά και τη διέξοδο, απευθύνει η Οργάνωση Κορινθίας της ΚΝΕ με αφορμή τον έναν χρόνο της πανδημίας.

 

Καλεί τους νέους και τις νέες να στείλουν μαι φωτογραφία, ένα σχόλιο ή ένα βίντεο «με την πρώτη εικόνα που τους έρχεται στο μυαλό όταν ακούει για τον έναν χρόνο πανδημία».

 

Τρόποι επικοινωνίας: Viber: 6944852170, email: kne.korinth@gmail.com

 

Στο κάλεσμά της η Οργάνωση Κορινθίας της ΚΝΕ αναφέρει:

 

«Την Τετάρτη 10/3 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το πρώτο lockdown που επέβαλε η κυβέρνηση. Εδώ κι ένα χρόνο τα Πανεπιστήμια όλης της χώρας παραμένουν κλειστά για τους φοιτητές, ενώ τα σχολεία ανοιγοκλείνουν ανάλογα με την καμπύλη των κρουσμάτων στον γενικό πληθυσμό, γιατί η κυβέρνηση αρνήθηκε και αρνείται να πάρει μέτρα για τη διασφάλιση της διά ζώσης εκπαιδευτικής διαδικασίας.

 

Όλη η ανασφάλεια και κατάπτωση που βιώνουμε όλοι μας, δεν είναι κάποια “ανωμαλία”, αλλά η κανονικότητα ενός κόσμου σε βαθιά σήψη και παρακμή.

 

Αυτός ο χρόνος απέδειξε πως και μέσα από τη μάσκα έχουμε φωνή, διότι μόνο η οργανωμένη δράση και η συλλογικότητα μπορεί να δώσει ανάσες ζωής, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, όπου οι ανάγκες του λαού θα μπαίνουν πάνω από τα κέρδη μιας χούφτας παρασίτων, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό.

 

Ως Οργάνωση Κορινθίας της ΚΝΕ καλούμε τη νεολαία του νομού μας να δώσει ζωή στην καθημερινότητά της, να προβληματιστεί και να εκφραστεί, στέλνοντάς μας μια φωτογραφία μ’ ένα μικρό σχόλιο ή ένα βίντεο με την πρώτη εικόνα που της έρχεται στο μυαλό όταν ακούει για τον έναν χρόνο πανδημία».

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

admin2020

Το πρόγραμμα “ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ” στο Δήμο Βέλου-Βόχας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies