ΔιεθνήΕιδησούλεςΠολιτιστικά

Ο Αλέν Ντελόν επέλεξε την ευθανασία!!!

Ο 86χρονος ηθοποιός, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2019, ζει στην Ελβετία και επαναλαμβάνει συχνά την επιλογή του να τερματίσει οικειοθελώς τη ζωή του για να φύγει ειρηνικά. Τουλάχιστον αυτό επιβεβαίωσε ο μεγαλύτερος γιος του, Άντονι, από τον γάμο του ηθοποιού με τη Νάταλι Ντελόν, για τα μάτια της οποίας ο θρυλικός Γάλλος σταρ είχε χωρίσει τη Ρόμι Σνάιντερ.

Ο 57χρονος σήμερα, επίσης ηθοποιός, Άντονι Ντελόν υπενθύμισε ότι η μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή το 2021 από καρκίνο του παγκρέατος, είχε κάνει κι εκείνη την ίδια επιλογή. Ο ίδιος ήταν κοντά της ακόμα κι αν η διαδικασία, την οποία είχε ήδη οργανώσει η οικογένεια, δεν στάθηκε απαραίτητη, καθώς η Νάταλι «έφυγε» πριν προχωρήσει στην ευθανασία.

Μιλώντας, λοιπόν, στο γαλλικό ραδιόφωνο RTL, ο Άντονι αποκάλυψε ότι για το λόγο αυτό ο πατέρας του διευκρίνισε στη διαθήκη του την επιθυμία του, τού ζήτησε να μείνει μαζί του μέχρι το τέλος και να οργανώσει τα πάντα, πράγμα το οποίο και δέχθηκε, όπως κατέθεσεκε και στην αυτοβιογραφία του «Entre chien et loup» (Ανάμεσα στον σκύλο και στον λύκο).

Στις σελίδες του βιβλίου, ο Άντονι Ντελόν εξήγησε ότι δεν ήθελε τον ρόλο του εκτελεστή της διαθήκης, γι’αυτό και παραχώρηση τη διαδικασία στην ετεροθαλή αδερφή του Ανούτσκα (31) που γεννήθηκε από τη σχέση του πατέρα του με τη Ροζαλί βαν Μπρέμεν (55 ετών σήμερα) και τη μεγαλύτερη αδερφή του Αλέν Ντελόν Junior (28).

Πάντως, ήδη από το 2017 -όταν έφυγε από τη ζωή η σύντροφός του Μιρέιλ Νταρκ- ο Αλέν Ντελόν είχε δηλώσει ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει πάρα πολλά χρόνια χωρίς αυτήν και ότι ήταν έτοιμος να «φύγει».

Σχετικές αναρτήσεις

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Ας δούμε το Ξυλόκαστρο πριν από 55 χρόνια…

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies