Κοινωνικά

Ο Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά – ΒΙΝΤΕΟ

Αφορισμό για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, διάβασε το πρωί μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.

Σύμφωνα με το filodimos.gr, ο κ. Αμβρόσιος είχε προαναγγείλει την πράξη του με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο πριν από μερικές μέρες, όταν η υπουργός Παιδείας ανέφερε πως ο ιός μεταδίδεται με το σάλιο. Με αυτήν την αφορμή ο πρώην μητροπολίτης χαρακτήρισε ως “βλάσφημα λόγια” το ότι “δηλαδή διά τῆς Θείας Μεταλήψεως μεταδίδεται ὁ Κορονοϊός” και καλούσε την υπουργό να ζητήσει “δημοσίως συγγνώμην διά τό ἀχαρακτήριστον τοῦτο ἔγκλημα”.

Ο αφορισμός έγινε απόντος του Μητροπολίτη Αιγιαλείας Ιερώνυμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί πιστοί έφυγαν από την εκκλησία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι ιερείς του Ιερού Ναού δεν είχαν γνώση για τον αφορισμό.


Πηγή πληροφοριών: filodimos.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Filodimos e-newspaper

 

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό

tiresias tiresias

Πώς λειτουργούν οι σπείρες που αδειάζουν λογαριασμούς

tiresias tiresias

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies