Μεσσηνίας

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Επίσκεψη στη Μεσσηνία πραγματοποίησε την Κυριακή ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος απηύθυνε το βράδυ από την Καλαμάτα προσκλητήριο συμμετοχής στις κάλπες της 5ης Δεκεμβρίου σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας, καλώντας τους να κάνουν όλοι μαζί μια «Πράσινη Επανάσταση».

Ξεκαθάρισε, ότι στόχος του είναι η επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ ως το πιο σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα στο χώρο της σοσιαλοδημοκρατίας, καθώς όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, οι «κουμπάροι» του ΚΙΝ.ΑΛ. εγκατέλειψαν το εγχείρημα, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο απέτυχε.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα της Μεσσηνίας, όπως ο δρόμος Καλαμάτα- Ριζόμυλος- Μεθώνη, οι δασικοί χάρτες κ.α. υποσχόμενος, ότι η πάταξη της γραφειοκρατίας θα αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα την επόμενη μέρα, ενώ υποστήριξε πως όλα τα σπουδαία έργα της Μεσσηνίας έγιναν απ’ το ΠΑΣΟΚ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι τον «τιμούν» τα απαξιωτικά σχόλια εναντίον του απ’ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο χαρακτήρισε μη προοδευτικό κόμμα ενώ ερωτώμενος αν αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί μαζί του σε μια μελλοντική συγκυβέρνηση απάντησε, πως σε υποθετικές ερωτήσεις δεν απαντά ωστόσο με τον ίδιο πρόεδρο τα σχέδια μετατροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. σε «δεκανίκι» του ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρεύσουν απ’ την πρώτη στιγμή της εκλογής του. Πρόσθεσε δε, ότι ο ίδιος αν εκλεγεί σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα μέλη και με εσωκομματικά δημοψηφίσματα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, απάντηση σε τέτοια ζητήματα θα δίνουν όλοι μαζί.

Αναφορικά με το ποιος θα ηγηθεί στη Βουλή στο ΚΙΝ.ΑΛ. μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές, τόνισε ότι δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρξει τέτοιο ζήτημα, τονίζοντας πως είναι ξεκάθαρο ότι ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας θα έχει αυτό το ρόλο μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου κατά την επίσκεψη του στην Καλαμάτα ήταν και η Μεσσήνια βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. στο δυτικό τομέα Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία πριν την ομιλία του υποψήφιου προέδρου, δήλωσε τη στήριξη της στο πρόσωπο του.

Πριν την Καλαμάτα ο κ. Λοβέρδος επισκέφθηκε την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, την Πύλο και τη Μεσσήνη ενώ στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, πριν την ομιλία του, είχε συνάντηση και με το διοικητικό συμβούλιο του επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Να επισημάνουμε τέλος, ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ανδρέα Λοβέρδου στην Καλαμάτα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην της Φώφης Γεννημάτα.

Σχετικές αναρτήσεις

Χαμός σήμερα το μεσημέρι Καθαροδευτέρας στην Μπούκα !

admin2020

Το βράδυ της Κυριακής η Μεσσήνη φλεγόταν στον «χορό» των 9 φωτiών & στο γλέντι , στο χορό & στην διασκέδαση

admin2020

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν κατασκευή χαρταετού & Παραδοσιακοί χοροί

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies