ΑθλητισμόςΜεσσηνίας

Ο ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΓΚΑΙΝΙΆΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΣΤΙΣ AMMOTHINES ΜΕ ΤΟ FOUR SEAS BEACH WRESTLING CUP 2023

Πάλη στην άμμο, ένα άθλημα που τείνει να γίνει ολυμπιακό, στην προσεχη ολυμπιάδα, με την παγκόσμια ομοσπονδία πάλης UWW να το προωθεί παγκοσμίως με παγκόσμια , ευρωπαϊκά , μεσογειακά και εθνικά πρωταθλήματα.

Η Ελληνική ομοσπονδία πάλης , προωθεί με την σειρά της το θεαματικότατο αυτό, παράκτιο άθλημα , με εθνικά πρωταθλήματα και τουρνουά.

Ο Αριστόδημος , συμμετέχοντας στη διάδοσή του και με τα παράλια της Μεσσηνίας να φαντάζουν ιδανικά, διοργανώνει το BEACH WRESTLING CUP που θα περιλαμβάνει την επωνυμία του ενίοτε χορηγού και θα λαμβάνει μέρος στις παραλίες μας, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του τόπου μας, ενισχύοντας οικονομικά την τοπική κοινωνία με τον αθλητικό τουρισμό που ακολουθεί αυτές τις διοργανώσεις.

Στις 24 Ιουνίου ο ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ μαζί με τους

Παλαιστικούς Συλλόγους Σπάρτης, Πύργου ΤΙΤΑΝ, ΑΤΛΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΠΑΡΤΗΣ, υποδέχονται το καλοκαίρι παλεύοντας στην παραλία , σε ένα μεσογειακό περιβάλλον στα νερά του Ιονίου, δίπλα από το costa navarino.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το θερινό ηλιοστάσιο, βγαίνουμε από τις παλαίστρες και σας προσκαλούμε σε μια εαρινή γιορτή της πάλης στην άμμο, στις πανέμορφες και φιλόξενες AMMOTHINES.

Για πολλοστή φορά στο νομό μας και πρώτη στο δήμο Πύλου Νέστορος, σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά το πανάρχαιο άθλημα της πάλης, άρρηκτα συνδεδεμένο με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, να εξελίσσεται στην άμμο σε ένα διασυλλογικό ενημερωτικό – αναπτυξιακό τουρνουά.

Οι αθλητές των τεσσάρων παλαιστικών συλλόγων το Σάββατο 24 Ιουνίου, θα σας γνωρίσουν το άθλημα της πάλης στην άμμο, προσφέροντας μοναδικό θέαμα και παράλληλα θα απολαύσετε, μουσική , φαγητό , ποτό , παιχνίδι στην υδροτσουληθρα, μπάνιο σε 3 διαφορετικές παραλίες , υπέροχες υποδομές και εξυπηρέτηση, από τις φιλόξενες AMMOTHINES.

ΕΊΣΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΈΝΟΙ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΜΜΟΘΙΝΕΣ / ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΩΜΑΝΟΥ ( ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ COSTA NAVARINO)

ΩΡΑ 15:00 / 20:00

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ( ΑΠΟ 7 – 27 ΧΡΟΝΩΝ ), ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ Μεταλλια για όλους τους αθλητές / κύπελλα σε όλες τις ομάδες / επαινους σε όλους

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Θα βραβευθούν
Tο επιμελητήριο Μεσσηνίας
Οι τρεις αθλήτριες που πήραν μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα u11/u13 / 2022.
H αθλήτρια που κατέκτησε την τριτη θέση στο πανελλήνιο u17/2023 και την πρόκριση στη βαλκανιάδα 2023 με τη εθνική .
Ο προπονητής μας
Ο χορηγός μας
Ο διαιτητής
Ο πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου Γ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Η πρωην ταμιας του συλλόγου μας Κ. ΓΟΡΓΟΜΥΤΗ

ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΙΑΔΟΣΗ , Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ , Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΟΙΚΕΊΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ , ΓΙΑ ΜΕΓΆΛΕΣ ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ , αφου η περιοχη και η βουληση μας, το απαιτεί.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου

admin2020

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

admin2020

Επίσκεψη στο 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies