ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΚοινωνικάΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Ο Δημήτρης ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έκανε την εξής δήλωση για την κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας:

«Ούτε τα μέτρα-κοροϊδία της κυβέρνησης της ΝΔ ούτε οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων αποτελούν λύση στην ακρίβεια, γιατί το πρόβλημα πηγάζει από την “απελευθέρωση” της Ενέργειας, την πολιτική ”της πράσινης μετάβασης” της ΕΕ και τις κυρώσεις στη Ρωσία που όλοι υλοποίησαν και υποστηρίζουν.

Πραγματική βελτίωση για τον λαό αποτελεί η τροπολογία του ΚΚΕ, που προβλέπει άμεση κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής, του ειδικού τέλους για τη μείωση των εκπομπών αερίων ρύπων, της έμμεσης φορολογίας στην Ενέργεια, καθώς και του Χρηματιστηρίου Ενέργειας».

Σχετικές αναρτήσεις

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΜΟΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies