Μεσσηνίας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΙSOBOX ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ COVID-19

Ένα προκατασκευασμένο οικίσκο τύπου ISOBOX, παρέλαβε σήμερα το πρωί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, προκειμένου να ενισχυθεί η υποδομή της Πρωτοβάθμιας Υγείας της ευρύτερης περιοχής.

Ο οικίσκος, τοποθετήθηκε στην είσοδο του Κέντρου Υγείας Πύλου και θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος υποδοχής ύποπτων κρουσμάτων ασθενών covid-19, έως ότου μεταφερθούν σε Νοσοκομεία αναφοράς. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα γαλβανισμένο χαλύβδινο οικίσκο, εμβαδού 15 m2, με κλιματισμό και πιστοποίηση βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Η παραλαβή του έγινε από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αναστάσιο Σαρδέλη και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλου Μιχάλη Ρεντούλη, μετά από αίτημα του τελευταίου προς τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του και σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, διέθεσε σήμερα δύο οικίσκους στους Δήμους Καλαμάτας και Πύλου-Νέστορος.

Σχετικές αναρτήσεις

2ης Ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας

admin2020

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ – 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies