LifestyleΜεσσηνίας

Ο διάσημος Ηθοποιος Pasquale Aleardi στο Τρίκορφο της Μεσσηνία

Ο διάσημος Ηθοποιος Pasquale Aleardi βρίσκεται τις ημέρες αυτές στην Ελλάδα για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με την οικογένεια του συγκεκριμένα στο Τρίκορφο της Μεσσηνία από όπου είναι και η καταγωγή της μητέρας του .

Ο Pasquale Aleardi Επισκέπτεται τα δύο τελευταία χρόνια το χωριό της μητέρας του το Τρίκορφο αλλά δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν το αγαπημένο τους εστιατόριο στη Μεσσήνη της Οινοσοφίες και φυσικά να βγάλουν και τις απαραίτητες φωτογραφίες για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Βιογραφικό
Ο Pasquale Aleardi είναι γιος Ελληνοϊταλών μεταναστών γεννήθηκε το 1971 στην Ελβετία. Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Τεχνών της Ζυρίχης μεταξύ 1992 και 1995. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έλαβε τον πρώτο ρόλο του στην ταινία μεγάλου μήκους “Jazz” (1993, σε σκηνοθεσία Daniel Helfer). Από το 1995 ο Pasquale Aleardi παίζει σε πολλά έργα, π.χ. τη βραβευμένη παραγωγή του “The American Clock” του Arthur Miller (Καλύτερη παράσταση NRW 1996 στο Berliner Theatertreffen) πριν αρχίσει να εστιάζει στην απεικόνιση πολύπλευρων χαρακτήρων σε ταινίες μεγάλου μήκους.

Το θρίλερ Nachts Im Park (2002, σε σκηνοθεσία Uwe Janson) ήταν ο πρώτος πρωταγωνιστής του σε γερμανική ταινία μεγάλου μήκους. Άρχισε να κερδίζει διεθνή αναγνώριση μετά το καστ στο πλευρό της Milla Jovovich στο Resident Evil (2002, σε σκηνοθεσία Paul WSAnderson). Στην Ευρώπη είναι πολύ γνωστός για τηλεοπτικές ταινίες όπως το Destiny Years (ZDF 2011, σε σκηνοθεσία Miguel Alexandre) για το οποίο ήταν υποψήφιος ως Καλύτερος Ηθοποιός στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μόντε Κάρλο καθώς και για τους πολυάριθμους ρόλους του σε γερμανικές επιτυχίες του box office όπως Πού είναι ο Φρεντ;! (2006, σκηνοθεσία Anno Saul), Rabbit Without Ears (2007, σκηνοθεσία Til Schweiger), What a Man (2011, σκηνοθεσία Matthias Schweighöfer), Men in the City 2 (2011, σκηνοθεσία Simon Verhoeven) ή Honig Im Kopf (2014, σκηνοθεσία Τιλ Σβάιγκερ).

Ένα από τα προσωπικά του κορυφαία σημεία ήταν το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ τον Νοέμβριο του 2014: Καθώς ο Ευρωπαίος guest star, ο Pasquale Aleardi έπαιξε ως Billy Flinn στο «Chicago» στο Ambassador Theatre της Νέας Υόρκης.

Ο Pasquale Aleardi μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για την ταινία μεγάλου μήκους “Gotthard” (2016, σε σκηνοθεσία Urs Egger). Ήταν μια από τις πιο ακριβές και ιστορικά πολύπλοκες τηλεοπτικές ταινίες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ στην Ελβετία. Παρουσιάζει τον Pasquale Aleardi ως έναν Ιταλό ανθρακωρύχο που επαναστατεί ενάντια στις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας κατά την κατασκευή της περίφημης «σήραγγας Gotthard» προς τα τέλη του 19ου αιώνα.

Ο Pasquale Aleardi επιδεικνύει την ευελιξία του σε περισσότερες από 70 εθνικές και διεθνείς τηλεοπτικές και μεγάλου μήκους παραγωγές ταινιών διαφορετικών ειδών. Ζει στο Βερολίνο και μιλάει άπταιστα πέντε γλώσσες. Εκτός από την υποκριτική, η μουσική είναι το μεγάλο του πάθος. Με το συγκρότημα του “Pasquale Aleardi & The Big Gee” κυκλοφόρησε το γερμανικό άλμπουμ Popfunk “Retrologie” το 2010, ακολουθούμενο από ένα ζωντανό άλμπουμ “Retrologie Unplugged – Live In Der Bar Jeder Vernunft” το 2014.
– IMDb Mini Biography Από: Pasquale Aleardi.com

Είναι μητρικός ομιλητής τριών γλωσσών: Γερμανικά, Ιταλικά και Ελληνικά.
Είναι επίσης μουσικός (τραγούδι και πιάνο) και συνθέτης, παίζοντας με ένα συγκρότημα με το όνομα “Big Gee” στην Κολωνία, από το 2004.
Οι γονείς του ήθελαν να γίνει δικηγόρος.

Σχετικές αναρτήσεις

Παρουσίαση βιβλίου “Φλόγες στα κύματα” | Κατερίνα Γυφτάκη

admin2020

17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης: ο ΣΑΜ οργάνωσε και…έτρεξε!

admin2020

Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο για το “Δικαστικό Χάρτη”

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies