UncategorizedΕιδησούλεςΜεσσηνίας

Ο διακεκριμένος μεσσήνιος Σεφ Δημήτρης Πυλιώτης βάπτισε την κόρη του σε μία τελετή γεμάτη κομψότητα και μεγαλοπρέπεια

Σε μία πραγματικά κομψή και μεγαλοπρεπή ταυτόχρονα τελετή ο διακεκριμένος μεσσήνιος Σεφ Δημήτρης Πυλιώτης βάπτισε την κόρη του.

Η τελετή έγινε στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Καλαμάτας.

Η βάπτιση ήταν πραγματικά υπέροχη, καθώς οι αποχρώσεις που επιλέχτηκαν χρωμάτισαν τον χώρο της βάπτισης της γλυκιάς μικρούλας και δημιούργησαν την ατμόσφαιρα για μοναδικές στιγμές και συναισθήματα αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα για τους γονείς της και τους καλεσμένους.

 

Άπλετη ευτυχία, θετικά vibes και λαμπερά χρώματα χαρακτηρίζουν την κάθε στιγμή όπως αποτυπώνεται και στον φωτογραφικό μας φακό.

Ίσως η πιο ωραία στιγμή της βάπτισης ήταν όταν τελείωσε το μυστήριο και η γλυκιά μικρούλα πήρε το όνομα Ελένη – Παρασκευή με ανάδοχο επίσης την γνωστή Δικηγόρο Μαρία – Ιωάννα Σιγαλού

Η αγάπη, η δημιουργικότητα, η κομψότητα, η μεγαλοπρέπεια, η χάρη χάρισαν πανέμορφες στιγμές σε όλους όσους παραβρέθηκαν και ιδιαίτερα στους γονείς Δημήτρη – Αλεξάνδρα που ένιωσαν ότι η βάπτιση του παιδιού τους ήταν μοναδική στιγμή στη ζωή τους και για αυτό κατάφεραν να την φανταστούν και να την υλοποιήσουν μοναδικά, με αποτέλεσμα να έχουμε μία υπέροχη ονειρική αξέχαστη βάπτιση .

Οι γονείς επέλεξαν το ιδανικό μέρος και την καλύτερη ώρα της μέρας για να πραγματοποιηθεί η βάπτιση της Ελένη -Παρασκευή , οι επιλογές τους για το στολισμό και τα κεράσματα ήταν υπέροχα, ενώ ο καιρός μας έκανε τη χάρη να δείξει το καλύτερο του πρόσωπο ώστε να μπορέσουμε να έχουμε αυτές τις όμορφες, καταπληκτικές, στιγμές.

Μετά την ολοκλήρωση της ωραίας τελετής, οι ευτυχισμένοι γονείς παρέθεσαν μία εξαιρετικά φροντισμένη δεξίωση στο γνωστό εστιατόριο που διαθέτει ο διακεκριμένος σεφ στην Καλαμάτα, το Poseidon Ocean View

 

Στην δεξίωση επικράτησε μεγάλη ευφορία και το γλέντι που ακολούθησε ήταν  σωστά οργανωμένη, με ξεχωριστή διακόσμηση και άψογη εξυπηρέτηση, με κορωνίδα τη μοναδική ποιότητα του μενού που επιμελήθηκε ο ίδιος ο διάσημος σεφ.

Αποτέλεσμα: Η μόνη έγνοια των καλεσμένων ήταν να περάσουν όμορφα, όπως και έγινε.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies