ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΥγεία

Ο ΕΟΦ ανακάλεσε ένα γνωστό φάρμακο για το αίμα και ένα συμπλήρωμα διατροφής – Προσοχή σε όσα βρήκαν

  1. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΦ ανακάλεσε ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για παθήσεις του αίματος και ένα συμπλήρωμα διατροφής που κυκλοφορεί στην αγορά ως ενισχυτικό σεξουαλικής λειτουργίας.

 

Έτσι, σύμφωνα με τον ΕΟΦ ανακαλούνται:

Το φάρμακο CALCIFOLIN TAB 15MG/TAB και συγκεκριμένα η παρτίδα 2004023. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για παθήσεις του αίματος. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η ανάκληση αποφασίστηκε επειδή «το αποτέλεσμα του ελέγχου ποσοτικού προσδιορισμού που έγινε στο δείγμα δε συμφωνεί με τις προδιαγραφές του προϊόντος».

Το συμπλήρωμα διατροφής NETRA, που κυκλοφορεί ως ενισχυτικό σεξουαλικής λειτουργίας. Η ανάκληση αποφασίστηκε διότι βρέθηκε να περιέχει τις φαρμακευτικές δραστικές ουσίες SILDENAFIL CITRATE και TADALAFIL, οι οποίες δεν αναγράφονται στην επισήμανση, ούτε και η παρασκευάστρια εταιρεία έχει την άδεια του ΕΟΦ να τις περιλάβει στο προϊόν της.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies