MediaΚοινωνικάΜεσσηνίας

Ο Μάνατζερ του τραγουδιστή δείτε τι λέει Τι συνέβη με τη σύλληψη του και για την κοκαΐνη;

Αυτά δήλωσε ο μάνατζερ του Τραγουδιστή ο Μάριος Χαμπέρης στην πρωινη εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα; του τηλεοπτικού σταθμού ΟΠΕΝ
Με πήρε τηλέφωνο η Σάσα Μπάστα συγκεκριμένα που ανήκει στην εταιρεία μου Και μου ανέφερε επειδής τραγουδάει παρέα με τον Αλέξη τον Μπρ… και μου λέει Μάριε πρόβλημα και της λέω τι έγινε και μου λέει Ήρθε η αστυνομία και συνέλαβε τον Άλεξ, της λέω για ποιο λόγο μου λέει βρήκαν μέσα στο αμάξι του ναρκωτικά.
Μετά από λίγη ώρα χτυπάει άλλο τηλέφωνο ένας άλλος συνεργάτης μας μου λέει το ίδιο, εκεί κατάλαβα ότι δεν μου κάνουνε πλάκα και παίρνω παίρνω τον Αλέξη δεν το σηκώνει. παίρνω την κοπέλα του μέσω messenger γιατί δεν είχα το τηλέφωνό της πού παντού γράφουνε ότι είναι σύζυγος του, δεν ισχύει κάτι τέτοιο έχουν μία σχέση εδώ και ένα χρόνο μία τα βρίσκουμε μία τα σπάνε τέλος πάντων, παίρνω Την κοπέλα αυτή πάλι τίποτα καμία ανταπόκριση
Την επόμενη μέρα με παίρνει ο Αλέξης στο τηλέφωνο νομίζω ότι ήταν στα κρατητήρια της Νίκαιας και του λέω Αλέξη τι έχει γίνει και μου λέει Ήρθε η αστυνομία και Βρήκαν δύο βαποράκια που άνοιξαν το αμάξι Και έβαλαν σε αυτό ναρκωτικά και αυτό και του λέω όλα καλά μέχρι εκεί.

Επικοινωνώ εγώ με τον πιο στενό συνεργάτη που έχουμε το Λάμπρο Κωνσταντάρα μιλάω με τον Λάμπρο πρόβλημα του λέω έγινε αυτό και αυτό και ο Αλέξης μου λέει κάτι βαποράκια που έβαλαν στο αμάξι του ναρκωτικά, τα οποία σίγουρα δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα, δεν το χωράει το μυαλό μου δηλαδή και μου λέει ο Λάμπρος τι κάνουμε και του λέω άκουσε να σου πω φυτέψουν βαποράκια άγνωστα μέσα στο αυτοκίνητο ναρκωτικά δεν παίζει αυτό το πράγμα και δεν το δικαιολογώ και ούτε πρόκειται να δικαιολογήσω τον Αλέξη για αυτό το πράγμα. Το μόνο σίγουρο του είπα ότι είναι για δική του χρήση άσχετα αν δεν το γνωρίζαμε εμείς. εγώ τον Αλέξη τον είδα

Ερώτηση της παρουσιάστριας ήταν για δική του χρήση

Απάντησέ ήταν σίγουρα για δικιά του χρήση υπάρχει περίπτωση να βρεθούν ναρκωτικά στο αμάξι μου χωρίς να είναι δικιά μου

Δείτε το Βίντεο

Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη με κοκαΐνη έξω από νυχτερινό κέντρο: Σε ποιο μουσικό ριάλιτι, ηλικία

Τι συνέβη με γνωστό τραγουδιστή και σύλληψη για κοκαΐνη;

Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή και της συζύγου του, έξω από το νυχτερινό κέντρο στην Πέτρου Ράλλη, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί εντόπισαν δύο άτομα να κινούνται ύποπτα έξω από το μαγαζί και τους είδαν να ανοίγουν ένα κόκκινο αυτοκίνητο και να αφήνουν κάτι μέσα.

Μάλιστα, τους είδαν να ανοίγουν ενα κόκκινο Volkswagen Tiguan και να αφήνουν κάτι.

Αρχικά νόμιζαν οτι ήταν κλέφτες αυτοκινήτων, ομως οταν πλησίασαν, κατάλαβαν οτι ηταν drug dealers.

Από την εξακρίβωση προέκυψε ότι οι δύο νεαροί είναι ηλικίας περίπου 25 ετών από την περιοχή Λαυρίου είχαν σταθμεύσει σε ένα αυτοκίνητο μάρκας mini cooper λίγα στενά πιο κάτω.

Στον έναν βρέθηκε πάνω του μία ζυγαρια ακριβείας και 2.5 χιλιάδες ευρώ μετρητά , ενώ ο δεύτερος είχε ποσότητα 11 γραμμαρίων κοκαίνης σε μορφή βράχου και 2,500 ευρώ μετρητά.

Αλλάξτε πάροχο και κερδίστε -45% μέσα από ανταγωνιστικά προγράμματα. Δείτε τη νέα προσφορά
Στη συνέχεια, έψαξαν και το κόκκινο αυτοκίνητο βρίσκοντας μέσα 17 γραμμάρια κοκαΐνης.

Κατά την εξέταση των δύο ατόμων, προέκυψε ότι τα ναρκωτικά είχε παραγγείλει ο τραγουδιστής, ο οποίος φέρεται επίσης να είχε αφήσει ανοικτό το όχημα προκειμένου να βάλουν εκεί την “παραγγελία”.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, στο όνομα της οποίας είναι καταχωρημένο το αυτοκίνητο, να βγουν από το νυχτερινό κέντρο και τους συνέλαβαν.

Ποιος είναι ο τραγουδιστής με την κοκαΐνη

Πρόκειται για γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος μάλιστα έγινε περισσότερο γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Τhe Voice.

Μάλιστα, για όσους είναι καλοί στα κουίζ, να πούμε ότι ο τραγουδιστής με την κοκαΐνη συμμετείχε στο The Voice του 2018 και τα πήγε πολύ καλά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο τραγουδιστής αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ωστοσο, οπως λένε οι αστυνομικοί, οι drug dealers τους είπαν οτι ο 36χρονος τραγουδιστής τους ειχε παραγγείλει τη «λευκή κυρία».

Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητο και θα έπαιρναν τα χρήματα που θα έβρισκαν σε συγκεκριμένο σημείο του οχήματος. Στη συνέχεια θα άφηναν το κλειδί και θα έφευγαν».

Αμέσως άνδρες της Ασφάλειας πήγαν στο νυχτερινό κέντρο και ζήτησαν από τους υπευθύνους του να καλέσουν τον τραγουδιστή, καθώς θεώρησαν ότι δεν θα ήταν σωστό για τη λειτουργία του καταστήματος να τους έβλεπαν οι υπόλοιποι πελάτες.

Λίγο αργότερα, ο νεαρός καλλιτέχνης οδηγήθηκε στο Τμήμα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα περίπου δέκα γραμμάρια κοκαΐνης που εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι έδωσαν καταθέσεις στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τρίτη.

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies