Μεσσηνίας

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην Αγία Αικατερίνη Καλαμάτας

Με λαμπρότητα και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, εορτάστηκε σήμερα η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου, στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό της Καλαμάτας.
Του Όρθρου και της πανηγυρικής θείας Λειτουργίας προέ-στη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατού¬με-νος από Ιερείς.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς ευχήθηκε η εορτάζουσα Αγία να χαρίζει υγεία και τη σοφία της σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον προϊστάμενο του Ναού Πανοσιολ. Αρ¬χι¬μανδρίτη Ευθύμιο Θεοδωρόπουλο, για το κοπιώδες έργο της ανε¬γέρ-σεως του νέου Ιερού Ναού, ο οποίος ανεγείρεται δίπλα από το σημερινό λυό¬μενο.

Πλήθος πιστών προσήλθε με ευλάβεια στον Ιερό Ναό προ-κει¬μένου να συμμετάσχει στη θεία Λειτουργία και να λάβει τη χάρη της Αγίας.
Παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Ευστάθιος Αναστασό-που¬λος και Άννα Καλογεροπούλου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Εκπρόσωποι άλλων τοπικών Φορέων.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μπούκα Μεσσήνης στις τοπ 10 με τα πιο γαλάζια νερά στον κόσμο

admin2020

«Συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας στην πυρκαγιά της περιοχής Αράχοβας»

admin2020

ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΗΓΕΣ ΜΠΑΡΚΑ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies