Μεσσηνίας

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στις Ι. Μονές Δήμιοβας καί Βουλκάνου για τον εορτασμό της Παναγίας

Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη θα εορτασθεί και φέτος η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, το Σάβ¬βα¬το 14-8-2021, παραμονή της εορτής και ώρα 7,30 μ.μ., θα χοροστα¬τήσει στην ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης.
Την επομένη, Κυριακή 15-8-2021, κυρία ημέρα της εορτής, και ώρα 7 π.μ., θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει την θεία λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεο-τό¬κου Βουλκάνου.
………………………………….

Κλείνουν οι Υπηρεσίες της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας
από 15 έως 31 Αυγούστου

Κλειστές θα παραμείνουν οι Υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπό¬λεως Μεσσηνίας, από 15 έως 31 Αυγούστου 2021.
Τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα λειτουρ¬γεί μόνο το Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων από ώρα 11 π.μ. έως 12 μεσημβρινή.

Σχετικές αναρτήσεις

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies