Fashion showgossip

Ο οίκος Coperni και το λευκό φόρεμα της Bella Hadid

Coperni Spring Summer 2023 Spray-On Dress

Tην προηγούμενη εβδομάδα ο οίκος Coperni παρουσίασε ένα φόρεμα, το οποίο θεωρήθηκε τουλάχιστον επαναστατικό. Μάλιστα πολλοί θεωρούν πως η συγκεκριμένη στιγμή θα γράψει ιστορία στο χώρο της μόδας και θα ανατρέψει ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Μιλάμε για το λευκό φόρεμα που κυριολεκτικά δημιουργήθηκε από το μηδέν επάνω στο σώμα της υπέροχης Bella Hadid. Το συγκεκριμένο video έχει γίνει viral σε όλα τα social media και είμαστε εδώ να αναλύσουμε βήμα βήμα το τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή εικόνας: wwd.com
Ας δούμε λίγο την ιστορία του brand. Ο οίκος Coperni έχει τη βάση του στο Παρίσι και τα μυαλά πίσω από αυτόν είναι οι Sébastien Meyer και Arnaud Vaillant. Το brand είναι σχετικά νέο στο χώρο της μόδας, καθώς δημιουργήθηκε το 2013 και οι δημιουργοί του brand εκτός από ζευγάρι στην επαγγελματική τους ζωή είναι και στην πραγματική. Έχουν ξεχωρίσει για την minimal αλλά και ταυτόχρονα ιδιαίτερη αισθητική τους, δημιουργώντας κομμάτια τα οποία αναδεικνύουν την πιο cool και confident εκδοχή της κάθε γυναίκας. Ένα από τα κομμάτια που έχουν κάνουν έντονη αίσθηση είναι η τσάντα φτιαγμένη από γυαλί (κυριολακτικά γυάλινη!).

Φτάνοντας στο σήμερα, ο οίκος Coperni πρόσφατα παρουσίασε την Spring/ Summer 2023 collection τους. Μέσα σε όλα τα υπέροχα κομμάτια που παρουσίασαν, βρισκόταν και το λευκό φόρεμα. Η Bella Hadid εμφανίστηκε στη πασαρέλα, φορώντας μόνο ένα μπεζ εσώρουχο και η ομάδα του brand ξεκίνησε να την ψεξάζει με ένα λευκό υγρό. Κανείς δεν φανταζόταν αυτό που ακολούθησε. Το υγρό ξεκίνησε να σταθεροποιείται δημιουργώντας ένα λευκό ύφασμα, το οποίο εφάρμοζε ακριβώς επάνω στη σιλουέτα του μοντέλου. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα κατάλευκο minimal φόρεμα, το οποίο έδινε μια φουτουριστική αίσθηση.

Εκτός από την ευφϋία του brand όσον αφορά τα σχέδια, δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι επεκτείνεται όσον αφορά και τη συνολική διαχείριση και το branding. Τόσο η επιλογή του μοντέλου όσο και το γενικότερο στήσιμο του σκηνικού, ήξεραν πως θα δημιουργήσει τεράστιο buzz, μετατρέποντας την σε μία από τις στιγμές που θα συζητιούνται για πολύ καιρό. Σίγουρα οι προσδοκίες μας έχουν ανέβει για τα μελλοντικά βήματα του οίκου Coperni.

Σχετικές αναρτήσεις

Βασίλης Καρράς ο «άρχοντα της πίστας» στην Δυτική Παράλια

admin2020

Πέθανε ο Βασίλης Καρράς: Μία καριέρα γεμάτη πίκρα, πόνο, στεναχώρια αλλά και χαρές – Η ζωή του «άρχοντα της πίστας»

admin2020

VIKTOR&ROLF HAUTE COUTURE ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 ‘EMBODIMENT’

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies