ΚοινωνικάΚορίνθου

Ο παιδόφιλος συνελήφθη στο σπίτι που μένει με τη μητέρα του, στο Κιάτο – Το βαρύ ποινικό παρελθόν του

Στα δικαστήρια της Κορίνθου βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο 63χρονος παιδόφιλος που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μετά από έρευνα αστυνομικών στο σπίτι που διατηρεί σε ένα χωριό έξω από το Κιάτο και στο οποίο βρέθηκε όταν έφυγε από την Αθήνα αφού αφέθηκε ελεύθερος, βρέθηκαν χάπια.

Μετά το εύρημα αυτό, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του, με τον 63χρονο να κρατείται στην ασφάλεια αρχικά και στη συνέχεια να οδηγείται στα δικαστήρια της Κορίνθου.

Ο 63χρονος παιδόφιλος μένει με τη μητέρα του στο χωριό έξω από το Κιάτο στο οποίο – άγνωστο πώς – βρέθηκε, ενώ θα έπρεπε να ήταν νοσηλευόμενος στο «Γεώργιος Γεννηματάς», στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή του, όταν δήλωσε ότι νιώθει αδιαθεσία.

Σημειώνεται ότι εκκρεμεί η κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία αναγνώρισε τον 63χρονο ως έναν από τους άνδρες με τους οποίους συναντήθηκε στο παρελθόν.

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του

Ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας, ο οποίος συνελήφθη όταν το ανήλικο κορίτσι το οποίο προσπάθησε να παγιδεύσει ενημέρωσε τους γονείς του, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί το 1998 για βιασμό.

Ο σάτυρος, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με την πρόφαση ότι ζητούσε μπέιμπι σίτερ. Όταν οι ενδιαφερόμενες πήγαιναν σπίτι του στην περιοχή των Πετραλώνων, εκείνος προσπαθούσε να τις βιάσει.

Από τα χέρια του δεν κατάφερε να γλιτώσει μια γυναίκα, την οποία και κατάφερε να βιάσει. Στη συνέχεια τον κατήγγειλε και τον συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Ακροπόλεως, δικάστηκε και καταδικάστηκε για τις πράξεις του.

Σχετικές αναρτήσεις

Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός: «Τα αγροτικά ζητήματα αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία»

admin2020

Η επέτειος της μάχης του Ισθμού και των Εξαμιλίων

admin2020

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας: Roadshow στην Πελοπόννησο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies