Νέες κυκλοφορίες

Ο Σταμάτης Γονίδης υπογράφει την νέα επιτυχία του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη – “Όταν Μια Γυναίκα Φεύγει”

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη με την υπογραφή του Σταμάτη Γονίδη!

Πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο ερμηνευμένο μοναδικά από τον σπουδαίο αυτόν καλλιτέχνη που επανέρχεται δυναμικά στην δισκογραφία με το κατά πολλούς “ζεϊμπέκικο της χρονιάς ” που τιτλοφορείται “Όταν μια γυναίκα φεύγει”!

Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή στην ενορχήστρωση του τραγουδιού και στην παραγωγή τόσο του Βασίλη Δήμα όσο και του Μάκη Δημάκη!

Το videoclip που συνοδεύει το τραγούδι είναι υπό την επιμέλεια και σκηνοθεσία του Νίκου Βλάχου και κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Real Music!

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις ειδικά στην Βόρειο Ελλάδα και στην Θεσσαλονίκη πολλά χρόνια τώρα θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες γεμίζοντας ασφυκτικά τους χώρους όπου εμφανίζεται! Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ο τεράστιος Σταμάτης Γονίδης εμπιστεύτηκε το τραγούδι του στην φωνή και την ερμηνεία του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη!





Κυκλοφορεί από την Real Music





“Όταν μια γυναίκα φεύγει” λοιπόν και καλή σας ακρόαση!

Σχετικές αναρτήσεις

Αντύπας x Locomondo – Ψέματα Λέω

admin2020

KYRIACOS GEORGIOU Χ TORINO & PASHATA – “GUCCI ΦΟΡΕΜΑ”

admin2020

Γιώργος Ντούρος: Επιστρέφει δισκογραφικά με το ανατρεπτικό «Βασίλειο Της Πίπας»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies