Κορίνθου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, οδικό χάρτη και στρατηγική για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Απάντηση σε δημοσίευμα
Αναφορικά με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, περί δήθεν στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας σε δεξιό υποψήφιο δήμαρχο έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, οδικό χάρτη και στρατηγική για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα οποία εκπορεύονται από την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και τηρούνται από όλα τα μέλη απαρέγκλιτα. Εν ευθέτω χρόνω θα ανακοινωθούν στις τοπικές κοινωνίες και οι σχετικές αποφάσεις για τη συμμετοχή στις εκλογές α΄ και β΄ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.
Την παρούσα χρονική στιγμή, πρωτεύον μέλημα όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας, το ξήλωμα της υγείας, της παιδείας, της δικαιοσύνης, της πρόνοιας, του πρωτογενούς τομέα και γενικότερα του κράτους, το οποίο έχει αναλάβει η πιο αντιλαϊκή και αντιδημοκρατικήκυβέρνηση της μεταπολίτευσης, η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Οποιαδήποτε δημοσιεύματα προσπαθούν να εμπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανοίκειες συμφωνίες και συνεργασίες, προφανώς είναι εκ του πονηρού και στόχο έχουν να πλήξουν την εικόνα του κόμματος στις τοπικές κοινωνίες.
Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω. Η ώρα της κάλπης αργά ή γρήγορα έρχεται και θα φέρει μαζί την μεγάλη νίκη του λαού και την Δικαιοσύνη Παντού!

Σχετικές αναρτήσεις

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή Περιβάλλοντος

admin2020

Δήμου Κορινθίων, αναφορικά με την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies