ΜεσσηνίαςΠολιτική

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι κόμμα εξουσίας – Καταθέτουμε μια συνολική πρόταση διακυβέρνησης ευθέως ανταγωνιστική σε αυτήν της ΝΔ – Διεκδικούμε κάθε ψήφο που μπορούμε να κερδίσουμε»

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας και Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξη Χαρίτση, στον Ant1 (Γιάννης Παπαδάκης, Μαρία Αναστασοπούλου)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι κόμμα εξουσίας – Καταθέτουμε μια συνολική πρόταση διακυβέρνησης ευθέως ανταγωνιστική σε αυτήν της ΝΔ – Διεκδικούμε κάθε ψήφο που μπορούμε να κερδίσουμε»
 
«Μπροστά στις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιουνίου πρέπει να επαναφέρουμε την συζήτηση στα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αλέξης Χαρίτσης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του «Ant1». «Την οικονομία, την ανάπτυξη, το ενεργειακό σύστημα και τον ρόλο της ΔΕΗ, τη δημόσια υγεία. Σε αυτά τα ζητήματα  πρέπει να τοποθετηθούν οι πολιτικές δυνάμεις». 
«Εδώ και δυόμιση χρόνια, κάναμε μια πολύ σοβαρή δουλειά για ένα σύγχρονο, ριζοσπαστικό και ταυτόχρονα ρεαλιστικό πρόγραμμα που απαντά στις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το επικοινωνήσουμε στους πολίτες» υπογράμμισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε: «Λογοδοτούμε στην ελληνική κοινωνία, δεν της κουνάμε το δάχτυλο». 
«Για την ισορροπία του πολιτικού συστήματος και της δημοκρατίας μας, είναι σημαντικό οι πολίτες να έχουν μπροστά τους αντιπαραθετικά σχέδια για το που θα πάει η κοινωνία αύριο» Και κατάληξε: «Ως κόμμα εξουσίας, καταθέτουμε μια εναλλακτική πρόταση για το πώς πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα τα επόμενα χρόνια και διεκδικούμε κάθε ψήφο που μπορούμε να κερδίσουμε». 

Δείτε εδώ το video της συνέντευξης:

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Π.Κ. ΚΑΙ Κ.Π.Δ. : Οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής ∆ικονοµίας µε τον Ν 5090/2024

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το 9ο Συνέδριο Δίκαιης Μετάβασης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος

admin2020

«Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies