ΑχαΐαςΕιδησούλεςΚοινωνικάΚορίνθουΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πάτρα: Κατ’ οίκον οι διανομές τροφίμων στους απορους

Συνεχίστηκαν και σήμερα στην Πάτρα από τους εργαζόμενους στις δομές του Δήμου «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Συσσίτια», οι διανομές φαγητού στα σπίτια ανήμπορων και άπορων. Μοιράστηκαν περισσότερες από 600 μερίδες φαγητού με αρνί, που μαγειρεύτηκαν σήμερα στο μαγειρείο του Δήμου και του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου (ΚΟΔΗΠ) στην πλαζ της Αγυιάς, συνοδευόμενες και από γλυκά.

Ολοκληρώθηκαν επίσης οι διανομές τροφίμων στα σπίτια, οι οποίες σχεδιάστηκαν, οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΟΔΗΠ, με την συμμετοχή και εργαζομένων και από άλλες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων. Διανεμήθηκαν τρόφιμα σε 700 οικογένειες (περίπου 3.000 άτομα), που είναι ενταγμένες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και σε άλλες 300, που ζήτησαν βοήθεια πρόσφατα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ο Δήμος θα συνεχίζει να βοηθά συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσκολότερη θέση, ώστε να στέκουν όρθιοι και μαζί να διεκδικούμε όλα εκείνα που δικαιούμαστε και μας τα στερούν, για να αλλάξουμε τη ζωή μας.

Η δημοτική Αρχή, για μια ακόμα φορά, ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Δήμου και του Κοινωνικού Οργανισμού, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αλληλεγγύης για τους περισσότερο δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας» αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο

admin2020

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Προτάσεις επί του νομοσχεδίου για την Υγεία: Δημόσια, δωρεάν, με πραγματικές αυξήσεις και προσλήψεις

admin2020

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΑΤΟΥ

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies