ΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών, ο τραγουδιστής και συνθέτης Ρόμπερτ Ουίλιαμς, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου 1949

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίηση η συνεργάτιδα και φίλη του Μπέσσυ Αργυράκη μέσω social media.

“Αντίο αγαπημένε μου. Έφυγες αθόρυβα στον ύπνο σου, όπως χαμηλών τόνων και διακριτικός ήσουν σε όλη σου τη ζωή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κουράγιο».

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ.

Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο «Robert Williams». To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Μίλα μου» από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ».

Το 1977 εκπροσώπησε την Ελλάδα με την Μπέσυ Αργυράκη, τον Πασχάλη και την Μαριάννα Τόλη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision κι έφτασε με το τραγούδι «Μάθημα Σολφέζ» στην πέμπτη θέση.

(Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Σχετικές αναρτήσεις

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Πάνω από -1.190- αναβολικά δισκία και -180- φιαλίδια αναβολικών ουσιών κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies