Κοινωνικά

Πέθανε ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Μπέσσυς Αργυράκη

«Αντίο αγαπημένε μου, μελωδέ της καρδιάς μου, Άγγελε επί της γης… Τώρα θα τραγουδάς από κει ψηλά κι εμείς θα σε ακούμε για πάντα…». Με το μήνυμα αυτό η Μπέσσυ Αργυράκη γνωστοποίηση τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Ο καλλιτέχνης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, «έφυγε» ήρεμα στον ύπνο του έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Δεκεμβρίου 1949. Το 1977 συμμετείχε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 ήταν κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll. Από το 1974 ήταν επίσης ενεργός τραγουδιστής ποπ και ροκ. Εκπροσώπησε την Ελλάδα με τρεις άλλους τραγουδιστές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον 1977 και έφτασε με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ στην πέμπτη θέση.


Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1974 με τίτλο «Robert Williams». To 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι Μίλα μου από το άλμπουμ «Εσύ κι εγώ».

Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά «Η Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο «Μες στην προσευχή μου». Το άλμπουμ «Η Λάμψη» κυκλοφόρησε το 1992.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό

tiresias tiresias

Πώς λειτουργούν οι σπείρες που αδειάζουν λογαριασμούς

tiresias tiresias

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies