ΑθλητισμόςΚοινωνικά

Πέθανε ο 16χρονος , πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 16 ετών άφησε ο πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία, Βασίλης Τόπαλος.

Στο πένθος βυθίστηκε ο ελληνικός αθλητισμός, μετά την είδηση του χαμού του Βασίλη Τόπαλου. Ο 16χρονος πρωταθλητής Ευρώπης στην πυγμαχία, είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ στις 16 Δεκεμβρίου σε γυμναστήριο στην Καλλιθέα.

Το άτυχο παιδί είχε υποβληθεί σε χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία πνοή του σήμερα 2 Ιανουαρίου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου.

«Έφυγε» το Χρυσό παιδί μας, ο χαμογελαστός Βασίλης μας, ο γεννημένος Πρωταθλητής με καρδιά από ατόφιο χρυσάφι. Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια της Ελληνικής Πυγμαχίας… Τα λόγια δεν είναι ικανά να εκφράσουν αυτό που αισθανόμαστε, είμαστε όλοι συντετριμμένοι. Βασίλη μας άφησες πολύ νωρίς. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και νοσταλγία. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας».

.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Γιώργος Κουλουράς στην παρουσίαση της UEFA για τον νέο τρόπο διεξαγωγής των διασυλλογικών διοργανώσεων

admin2020

Δείτε τον αγώνα Επίλεκτοι Μεσσηνίας του 2010 – Ακαδημία Μπάσκετ της Νέας Υόρκης

admin2020

LIVE Tον Αγώνα Μπάσκετ Πάμισος BC – Γ Σ Μεσσήνης

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies