Μεσσηνίας

Πέτρος Τατούλης Παρουσίαση ψηφοδελτίου της «Νέα Πελοπόννησος» της Μεσσηνίας

Στην Τρίπολη, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος», υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του, απηύθυνε μήνυμα νίκης για την Πελοπόννησο και τους πολίτες της και ανακοίνωσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την θητεία της επόμενης Αρχής 2023-2028.

Μήνυμα νίκης και ελπίδας από τον Πέτρο Τατούλη στην παρουσίαση του συνδυασμού του

Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ενώπιον των δημοσιογράφων από όλη την Πελοπόννησο.

«Προτεραιότητά μας ήταν πάντα οι πολίτες και ο τόπος μας» είπε ο Πέτρος Τατούλης ξεκινώντας την ομιλία του, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων.

«Κάναμε την Πελοπόννησο ισχυρή σε δύσκολους καιρούς για τα εθνικά για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, με λιμάνια, δρόμους, μαρίνες, φράγματα, έργα αρδευτικά, ένα συλλεκτικό πλέργμα έργων και δράσεων που δεν είχε ξανασυμβεί. Με τη Μυθική Πελοπόννησο που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Με χρηματοδοτικά εργαλεία που για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν στη χώρα για τη μαρίνα Ναυπλίου και τη διαχείριση των απορριμμάτων. Με πρόγραμμα και στρατηγικό σχεδιασμό το ΑΕΠ ανέβηκε ενώ η χώρα κατρακυλούσε. Η Πελοπόννησος πρωταγνωνίστησε.

Ανοίγεται μπροστά μας μια νέα πρόκληση μπροστά σε μια Ελλάδα που βγαίνει από μια οικονομική κρίση. Αναζητούμε ένα φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον. Μακριά από τοξικότητα, ιδιοτέλεια. Να διαλύσουμε τη θολούρα που σκόπιμα κάποιοι σκορπούν για να ανατείλει μια νέα Πελοπόννησος.

Τα επόμενα 5 χρόνια είναι κρίσιμα και μεις θέλουμε μια ισχυρή Πελοπόννησο σε μια ισχυρή Ελλάδα, με ανάπτυξη και ασφάλεια, με βελτίωση της καθημερινότητας και πραγματικό εισόδημα.

Ισχυρή ομάδα

Καταφέραμε αυτή τη φορά να δημιουργήσουμε την πιο ισχυρή ομάδα. Την πιο ανανεωμένη ομάδα. Την πιο πολυσυλλεκτική ομάδα. Τα παλιά μας στελέχη που πήραν στην πλάτη τους σοβαρά θέματα και πολεμήθηκαν μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο. Ανθρωποι συνεργάτες μου που γύρισαν την πλάτη στο διχασμό και την τοξικότητα. Που πιστεύουν ότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να έχουν χρώματα.

Και νέοι μαζί μας. Φίλοι μας, δημιουργικοί που ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, που προέρχονται από άλλα μετερίζια και θέλησαν να εγκαταλείψουν την ασφάλεια του κοινωνικού περίγυρου τους και να γίνετε εκφραστές ευρύτερων κοινωνικών συγκλήσεων. Που ανήκουν ιδεολογικά σε διαφορετικούς χώρους. Νέοι κι νέες, πρόσωπα κύρους, επιχειρηματίες, επιστήμονες, αγρότες, στελέχη της δημόσιας διοίκησης, παιδιά που μόλις πήρραν το πτυχίο τους, γυναίκες εργαζόμενες, μητέρες παιδιών ΑμεΑ. Ολοι και όλες είμαστε η ομάδα μας!

Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας!

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας και το μέλλον των ανθρώπων μας που πρέπει να μείνουν εδώ. Ελάτε να φτιάξουμε μαζί τη Νέα Πελοπόννησο!» ανέφερε συγκινημένος ο Πέτρος Τατούλης.

Το Πρόγραμμα

Διαχείριση υδάτινων πόρων, διαχείριση προορισμού, ανθρωπογενές περιβάλλον, επιχειρηματικότητα, στόχος τα 500.000.000 ευρώ για την καινοτομία, διαχείριση δεδομένων-ψηφιοποίηση, αντιμετώπιση καταστροφών, εύρωστο ταμείο, ενίσχυση οικογενειών που βρίσκοντα σε φτώχεια, δομές σε όσους χρήζουν βοήθεια. Ενταξη στην απασχόληση, καταπολέμηση της ανεργίας,τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τατούλης.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στην Αριστομένη, Πεταλίδι & Μεσσήνη

admin2020

Η Ακολουθία των Αχράντων Παθών στο Μητροπολιτικό Ναό της Καλαμάτας

admin2020

Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies