ΜεσσηνίαςΠολιτική

Πέτσας: Μεταφέρονται οι εορτασμοί για την Πρωτομαγιά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ότι οι εορτασμοί της Πρωτομαγιάς μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Παράλληλα, ο κ. Πέτσας υπενθύμισε ότι τηρούνται ευλαβικά μέχρι τις 4 Μαΐου τα περιοριστικά μέτρα.”Ακόμη και συμβολικές συναθροίσεις, όπως αυτές για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο όσα με κόπο κερδίσαμε έως σήμερα. Θα είναι κρίμα, είναι ελάχιστη ένδειξη σεβασμού τόσο προς το εργατικό κίνημα όσο για τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας, αλλά και για όλους τους εργαζόμενους να μην υπάρξει πισωγύρισμα”, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

“Στο πλαίσιο αυτό οι συμβολικοί εορτασμοί της Πρωτομαγιάς με τήρηση κανόνων και αποστάσεων μεταφέρονται για το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων. Προσβλέπουμε ότι όλα τα σωματεία εργαζομένων αλλά και όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα αναγνωρίσουν με τη στάση τους ότι φέτος είναι αλλιώς” συμπλήρωσε.

Σχετικές αναρτήσεις

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης

admin2020

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο Μεσσήνης

admin2020

Στο 3ο Δημοτικό Μεσσήνης ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies