Κοινωνικά

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2023

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος προσκαλεί τα μέλη του σε συγκέντρωση μπροστά από το παλαιό Δημαρχείο της Καλαμάτας, στις 11 το πρωί της Τρίτη, 21/3/2023.

Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα της Κοινωνικής Εργασίας που έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Δράσης για την προβολή του σημαντικού ρόλου των Κοινωνικών Λειτουργών και της Κοινωνικής Εργασίας στην προάσπιση των αρχών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Ισότητας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα χρονικά με την αντίστοιχη συγκέντρωση του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων καθώς και με άλλες συγκεντρώσεις Κοινωνικών Λειτουργών σε πολλές πόλεις της Ελλάδος.

Στόχος είναι φέτος οι Κοινωνικοί Λειτουργοί να κάνουμε τη Γιορτή Αγώνα και τη φετινή Ημέρα Δράσης για την Κοινωνική Εργασία να την αναδείξουμε σε ημέρα καταγγελίας και αγώνα εναντίον της δραματικής υποστελέχωσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών σε όλους τους τομείς του Κράτους – Πρόνοιας και Υγείας αλλά και διεκδίκησης μόνιμων προσλήψεων Κοινωνικών Λειτουργών ώστε να είναι δυνατή η πρόληψη, η έγκαιρη παρέμβαση και η αποτελεσματική παροχή υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας στους πιο ευάλωτους.

Επιπλέον, την ίδια ημέρα το Δ.Σ. του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου του ΣΚΛΕ, θα συναντηθεί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό

tiresias tiresias

Πώς λειτουργούν οι σπείρες που αδειάζουν λογαριασμούς

tiresias tiresias

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies