ΜεσσηνίαςΠολιτική

Παναγιώτης Στέφανος: Η Καλαμάτα έδωσε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ!

Η ομιλία   του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ.Παναγιώτη Στέφανου  έγινε καφέ Αφράλατο στο Πάρκο Λιμενικού Καλαμάτας.. Το κατάστημα ήταν κατάμεστο, ο κόσμος παρακολούθησε με πολύ μεγάλη προσοχή τα όσα είπε ο υποψήφιος βουλευτής
Ο λόγος του υποψήφιου βουλευτή εντυπωσίασε τους ακροατές καθώς ήταν μεστός, ξεκάθαρος και απάντησε στα περισσότερα από τα ερωτήματα πού υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στο νομό Μεσσηνίας.

Ο κ. Παναγιώτης Στέφανος , αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και ιδιαίτερα στην διακίνηση των προϊόντων, τα οποία έχουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα στο εξωτερικό, ενώ εκτενή αναφορά έκανε στα θέματα υγείας τα οποία απασχολούν όλους μας,  για το πρόβλημα της ανεργίας που λαμβάνει εκρητικές διαστάσεις, καθώς και για το πρόβλημα της ενέργειας της οποίας το κόστος έχει ξεστρατίσει τόσο τους οικιακούς όσο και τους επιχειρηματικούς προϋπολογισμούς.

Η αίσθηση που αποκόμισαν όλοι οι ακροατές ήταν ότι ο κ. Παναγιώτης Στέφανος έχει κατανοήσει απόλυτα τα διάφορα προβλήματα που ταλανίζουν την μεσσηνιακή και ελληνική γενικά κοινωνία και θα αποτελέσει μία εξαιρετική παρουσία στην Βουλή εκπροσωπώντας επάξια την Μεσσηνία.

Σχετικές αναρτήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου από το Ειδικό Σχολείο Μαντινείας

admin2020

Στις 7 Μαΐου στο Φίλια Οιχαλίας η 3η Ποδηλατομαγιά Άνω Μεσσηνίας

admin2020

Μητροπολίτης Μεσσηνίας για ομόφυλα ζευγάρια: «Η εκκλησία δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεχθεί»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies