Car & MotoΚορίνθου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift ,επιστροφή στο Λουτράκι για τον 2ο Γύρο

Την σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι ,επέλεξε η Start Line για την συνέχεια του Πρωταθλήματος Drift ,στις 1 και 2 Αυγούστου.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε καταμεσής του καλοκαιριού ,37 αθλητές θα δώσουν το παρόν στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος .

Η κατηγορία Pro δυστυχώς αυτή τη φορά μοιάζει λίγο φτωχή συγκεντρώνοντας μόλις 10 αθλητές αλλά πολύ δυνατούς και έτοιμους να κάψουν πολύ λάστιχο και να δώσουν θεαματικές μάχες στα διπλά περάσματα. Στα θετικά της κατηγορίας ,η επανεμφάνιση στους Ελληνικούς αγώνες του πολυπρωταθλητή Χρήστου Χαντζαρά ,που έχει να αντιμετωπίσει τους πολύ ανεβασμένους ,Γεωργακόπουλο, Κοράκη, Λαγό, Νταή, Παπαγεωργίου, Σπονδυλίδη, Φίλλιπα και Χρυσανθόπουλο

Η πιο ευχάριστη έκπληξη ,έρχεται από την κατηγορία street legal,όπου συγκέντρωσε 27 συμμετέχοντες .Το ότι η «μικρή» κατηγορία παρουσιάζει τέτοια αριθμητική άνοδο ,αυτή την εποχή, δίνει πολλές ελπίδες για το αύριο του αθλήματος.

Οι οδηγοί που θα μας χαρίσουν θεαματικές μάχες στην κατηγορία street legal είναι οι : ΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΑΚΡΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΑΛΤΟΥΒΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,ΑΡΓΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ.,ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΓΑΡΝΑΒΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ,ΓΚΟΡΙΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ,ΘΕΟΔΩΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΚΑΠΠΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,ΚΛΩΝΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΑΝ.,HELLENIC POLICE(ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ),ΛΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ.,ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΠΑΧΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.,ΠΟΥΡΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ.,ΡΑΠΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ,ΤΣΙΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΤΣΟΚΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΦΛΕΓΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Covid παραμένει στην καθημερινότητα μας και ένας ακόμα αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών το Sportal θα προσπαθήσει για μια ακόμα φορά θα μεταφέρει την δράση και τις προσπάθειες των αθλητών για μια θέση στο βάθρο στις οθόνες σας.

Η μετάδοση θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής (11:00 σύμφωνα με το πρόγραμμα του αγώνα). Συντονιστείτε και πάρτε μέρος στις ζωντανές κληρώσεις για να κερδίσετε δώρα-ρες!!

Σχετικές αναρτήσεις

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ_ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

admin2020

Στην τελική ευθεία οι ετοιμασίες για τον Βοχαΐτικο Βλάχικο Γάμο!

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies