Μεσσηνίας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U15 ΠΑΜΑΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ/ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ

Με μεγάλη χαρά μετά το 2020 θα συμμετέχουμε σε πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στα Τρίκαλα.

Μετά από το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές μας και με γεμάτες όμορφες εμπειρίες από ένα απαιτητικό σε αθλητικό επίπεδο πρωτάθλημα, επέστρεψαν οι αθλητές του Αριστόδημου από τα Τρίκαλα. όπου φιλοξένησε το τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων του 2020.

Η καραντίνα έφερε πολύ πίσω το άθλημά μας και τη φυσική κατάσταση των αθλητων μας, η εξαιρετική δουλειά όμως του προπονητή μας ,Γιώργου Ευθυμιάδη και με το πείσμα του, προετοίμασε άψογα τις αθλήτριές μας ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις πανελλήνια μετάλλια.
Με δύο έμπειρες πρωην πρωταθλήτριες Ελλάδος (1η και 2η θέση), το 2019 στο πανελλήνιο u12-u13 και με δύο άπειρες αθλήτριες που για πρώτη φορά θα συμμετέχουν σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα είναι αυτές που θα εκπροσωπήσουν το νομό μας, με μεγάλες αξιώσεις για διακρίσεις.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ U15 ΠΑΜΑΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
14 ΜΑΪ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. – 15 ΜΑΪ ΣΤΙΣ 8 Μ.Μ.
Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων Κατσιμήδου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ / ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Αθανασοπούλου Ολυμπία ατα 58 κιλά.

Μουλάι Άντζελα στα 46 κιλά,

Μαρκοπούλου Ελένη στα 54 κιλά.

Χαριτόπουλου Όλγα στα 58 κιλά.

Οι αθλήτριες του Αριστόδημου θα αγωνιστούν την Κυριακή 15 ΜΑΪ στο στυλ της ελευθέρας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία, χωρίς τραυματισμούς και με δίκαιους αγώνες.

Έχουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλα τα ενημερωτικά σάιτ , τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και τον κάθε έναν από εσάς, που προβάλλεται το αθλημα των ολυμπιονικών στο τόπο μας.
Η συνεισφορά σας με την προβολή του αθλήματός μας στη τοπική κοινωνία , αλλά και πανελλαδικά, ήταν , είναι και θα είναι ανεκτίμητη. Συμβάλλετε στην αναβίωση του ολυμπιακού αθλήματος της πάλης στο τόπο που την γέννησε.Συγχαρητήρια και
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα!

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

Αναγγελίας θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ

admin2020

Τροχαία ατύχημα τώρα Μεσσήνη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies