Μεσσηνίας

Παράδοση οικίσκουisoboxστο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου, η παράδοση ενός οικίσκου τύπου isobox από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στοΝοσοκομείο Κυπαρισσίας.Τον εν λόγω οικίσκο παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος στο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλο.

Ο οικίσκος διατέθηκε από την Περιφέρεια για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας του COVID-19.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος, το οποίο εξελίσσεται ομαλά και ενισχύεται με την χρήση τουδίχωρουisobox,προσθέτοντας επιπλέον δυο γραμμές εμβολιασμού. Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του, συνεχάρη τον Διοικητή και τόνισε χαρακτηριστικά: “Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει να στηρίζει τις δομές πρωτοβάθμιας υγείας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που έχουν προκύψει ενόψει της πανδημίας του COVID-19”.

Σχετικές αναρτήσεις

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

admin2020

«Π. Μαντάς για Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας: Παραμένει ενεργό και πλήρως λειτουργικό, διατηρώντας τη δικαστική και χωρική αρμοδιότητα που κατείχε έως σήμερα στο μέγιστο βαθμό»

admin2020

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies