Κορίνθου

Παράταση στην επιδότηση ενοικίου για τους πλημμυροπαθείς του 2020 στην Κορινθία

Παράταση δόθηκε στην επιδότηση ενοικίου/συγκατοίκησης για την κάλυψη δαπανών προσωρινής στέγασης των κατοίκων της Κορινθίας που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 17ης έως και 20ής Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχές της εν λόγω Ενότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η παράταση, η οποία προβλέπεται σε σχετική απόφαση του υπουργείου Υποδομών και μεταφορών αφορά, συγκεκριμένα τους κατοίκους της χώρας που επλήγησαν, α) τις πλημμύρες της 17ης έως και 20ής Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχές των I) Π.Ε. Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων

της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ii) Κορινθίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και

iii) Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και β) τις πλημμύρες και τον ανεμοστρόβιλο της 17ης έως και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας, Ζακύνθου, Ιθάκης και Λευκάδας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Αναλυτικά την εν λόγω απόφαση μπορείτε να δείτε εδώ:

απόφαση (2)

Σχετικές αναρτήσεις

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

admin2020

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ: Παροχή συμβουλευτικής καθοδήγησης με την εταιρεία PlanAhead

admin2020

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα Υποδομών Νίκο Ταχιάο

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies