Κοινωνικά

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Απέσπασε δέσμευση για ευνοϊκή ρύθμιση αποπληρωμής δανείου οφειλέτη

Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας διαχείρισης «κόκκινων» δανείων «do Value» είχε το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, για την απειλή των πλειστηριασμών που αντιμετωπίζουν δανειολήπτες.

 

Οι εργαζόμενοι, όπως υπογραμμίζει το ΠΑΜΕ, «βρίσκονται εκτεθειμένοι σε παράλογες απαιτήσεις των διαχειριστών “κόκκινων” δανείων, οι οποίοι τους ζητούν υπέρογκα ποσά για να ανασταλεί ο πλειστηριασμός ή να ξαναρυθμίσουν δάνεια που έχασαν δύο ή τρεις δόσεις».

 

Μετά τη συνάντηση που έγινε για μια τέτοια ακριβώς περίπτωση, η εταιρεία δεσμεύτηκε πως θα δοθεί λύση και θα ρυθμιστεί η αποπληρωμή του δανείου, χωρίς τις παράλογες αξιώσεις που τέθηκαν αρχικά στον οφειλέτη.

 

Στο μεταξύ, από την Τετάρτη είχε αναβληθεί πλειστηριασμός που ήταν προγραμματισμένος για την Παρασκευή.

 

«Η καλύτερη πράξη αλληλεγγύης αυτές τις μέρες είναι να σταθούμε δίπλα και σε αυτούς τους χιλιάδες που αγωνιούν για την εστία τους, που με τις πολιτικές που εφαρμόζονται θα γίνουν εκατοντάδες χιλιάδες. Η οριστική λύση για την προστασία της πρώτης κατοικίας μπορεί να δοθεί πολιτικά, με νόμο που θα την προστατεύει οριζόντια. Η κυβέρνηση της ΝΔ όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ζωτικό στοιχείο της οικονομίας τη διενέργεια πλειστηριασμών. Μέχρι ο λαός να επιβάλει το δίκιο του, θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε αδικία», σημειώνει το ΠΑΜΕ.

 

Ενισχυμένη λειτουργεί η Επιτροπή ενάντια στους πλειστηριασμούς

Υπενθυμίζεται ότι λειτουργεί ενισχυμένη η Επιτροπή του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, εξαιτίας του μεγάλου κύματος πλειστηριασμών και εξώσεων. Με νέα μέλη στη δύναμή της, μαχόμενους νομικούς, συνδικάτα που δραστηριοποιούνται στον τραπεζικό κλάδο και άλλους συνδικαλιστές, δίνει τη μάχη από το δικό της μετερίζι ώστε να ανταποκριθεί στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των λαϊκών νοικοκυριών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: Του ΠΑΜΕ (2103833786 και 2103301847) και της Επιτροπής (6974010107 και 6945757855). Επίσης, στο email: pleistiriasmoi@

Σχετικές αναρτήσεις

Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό

tiresias tiresias

Πώς λειτουργούν οι σπείρες που αδειάζουν λογαριασμούς

tiresias tiresias

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ τον πληθωρισμό της απληστίας

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies