Μεσσηνίας

ΠΑΣΟΚ : ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους τους υποψήφιους δύναμη, κουράγιο και καλή επιτυχία.

Οι εξετάσεις για την ανώτατη εκπαίδευση είναι ένας σημαντικός αλλά σίγουρα όχι ο μοναδικός σταθμός στην πορεία της ζωής τους με μικρές ή μεγαλύτερες καθημερινές μάχες. Τίποτα δεν τελειώνει, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα και οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές, όπως και οι προκλήσεις.

Επίσης,ευχόμαστε υπομονή και δύναμη στους γονείς που στάθηκαν στο πλευρό τους παντοιοτρόπως, αντιμετωπίζοντας τα κοινά προβλήματα ,το άγχος, τις δυσκολίες και την αγωνία τους.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και θα θέλαμε να εκφράσουμε και τις δημόσιες ευχαριστίες μας στους εκπαιδευτικούς που παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια σχολεία, στηρίζουν τα παιδιά μας και στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.

Σχετικές αναρτήσεις

Live: η 6η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης με τα Θέματα:

admin2020

ΟΜΑΔΕΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

admin2020

Παρουσίαση βιβλίου “Φλόγες στα κύματα” | Κατερίνα Γυφτάκη

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies