ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕιδησούλεςΕΛΛΑΔΑΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΠολιτιστικά

ΠΑΤΡΑ: «Ο Καρυοθραύστης» την Πρωτοχρονιά στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» 

Δυναμικά συνεχίζει «Ο Καρυοθραύστης» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και τον Γενάρη στο Δημοτικό Θέατρο της Πάτρας, ανήμερα την Πρωτοχρονιά στις 19.00 και την Κυριακή 2 Γενάρη στις 12.00 και στις 19.00, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Λουκά Θάνου σε χορογραφία του Γιάννη Αντωνίου.

 

Υπόθεση

 

Παραμονή Χριστουγέννων. Η μικρή Κλάρα παίρνει δώρο από τον νονό της Ντροσελμάγιερ, τον τρομερό εφευρέτη, ένα μικρό, ξύλινο στρατιωτάκι που χρησιμεύει ως καρυοθραύστης. Τη νύχτα, όταν όλοι κοιμούνται, η Κλάρα πηγαίνει στο χριστουγεννιάτικο δέντρο για να κοιμίσει το αγαπημένο της στρατιωτάκι. Το ρολόι χτυπά μεσάνυχτα και η Κλάρα βρίσκεται σ’ έναν μυστηριώδη, φανταστικό κόσμο. Εκεί, σ’ ένα εφιαλτικό πεδίο μάχης, ο Kαρυοθραύστης καλείται ν’ αντιμετωπίσει τους μοχθηρούς ποντικούς και τη βασίλισσά τους.  Ο Kαρυοθραύστης αναδεικνύεται σε νικητή της μάχης και μεταμορφώνεται σε γοητευτικό πρίγκιπα. Μαζί με τη μικρή Κλάρα ξεκινάνε ένα μαγευτικό, ονειρικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις!

 

Συντελεστές

 

Λιμπρέτο – χορογραφία: Γιάννης Αντωνίου

 

Βοηθός χορογράφου: Όλγα Θάνου

 

Χορεύουν:

 

Εμμανουέλα Αλεξανδρινάκη,  Αγγελική  Αναργύρου,  Μαρία Καμπανού,  Ανναθαλία Καράμπελα,    Χριστιάνα  Κατσιμπράκη,  Μαρία Κίκινα,   Ιωάννα  Λουπέτη, Νόνη  Μπούφη, Errik Nour,  Αγγελική Πετράκη, Αλεξία Τσουρεκά, Άννα Φυτιλά, Ορφέας Χατζησπύρου.

 

Παραστάσεις

 

Γενάρης

 

Σάββατο 1 Γενάρη στις 19.00

 

Κυριακή  2 Γενάρη στις 12.00 και στις 19.00

 

Τετάρτη  5 Γενάρη στις 19.00

 

Πέμπτη  6 Γενάρη στις 19.00

 

Σάββατο 8 Γενάρη στις 19.00

 

Κυριακή  9 Γενάρη στις 12.00 και στις 19.00

 

Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» – Ταμείο θεάτρου: τηλ. 2610 273613

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Δεκτές προτάσεις της ΕΣΑμεΑ σε νόμο για την Υγεία- Οι διεκδικήσεις συνεχίζονται

admin2020

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

admin2020

«ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ»

admin2020

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies