ΕιδησούλεςΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Πατρα: Πέθανε καρκινοπαθής που του έκοψαν το ρεύμα – Θύμα της πολιτικής που γεννά φτώχεια

Το θάνατο ενός ηλικιωμένου καρκινοπαθή που του είχαν κόψει το ρεύμα γνωστοποίησε η Δημοτική Αρχή Πάτρας καταγγέλλοντας πως είναι «θύμα της κρατικής πολιτικής που γεννά ενεργειακή φτώχεια».

 

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωση:

 

«Ένας ανήμπορος καρκινοπαθής συμπολίτης μας έφυγε από τη ζωή με τρόπο τραγικό, αφού η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα, λόγω αδυναμίας του να πληρώσει και δεν το επανασυνέδεε, επικαλούμενη ρευματοκλοπή (!), παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και τα αιτήματα της Αντιδημαρχίας Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων.

 

Ο εκλιπών ήταν ωφελούμενος του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” και με παρέμβαση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου είχε φιλοξενηθεί στη δομή αστέγων του ΚΟΔΗΠ.

 

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του συμπολίτη μας και καταγγέλλει την ανάλγητη πολιτική της Κυβέρνησης, της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, που κόβει το ρεύμα ακόμα και σε καρκινοπαθείς, προκειμένου οι μεγαλοεπιχειρήσεις της Ενέργειας να εξασφαλίσουν τα κέρδη τους.

 

Φτάνει πια με την πολιτική και το σύστημα που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές, στο βωμό της ανάπτυξης και της κερδοφορίας των μεγάλων ομίλων και επιχειρήσεων! Ελπίδα μας για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα, η πάλη του λαού μας και η λαϊκή αλληλεγγύη.»

Σχετικές αναρτήσεις

Αλλαγές στο νοσοκομείο της κορίνθου: Προαλείφεται για πρόεδρος ο Βασίλης Νανόπουλος…;

tiresias tiresias

Πόλος τουριστικής ανάπτυξης η διώρυγα της Κορίνθου

tiresias tiresias

Ας δούμε το Ξυλόκαστρο πριν από 55 χρόνια…

tiresias tiresias

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies